Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevzu geçti olan oldu ama bunun nasıl bir döngü oluşturduğunu anlatayım son kez.

Fake üyelik -> Seref Aydın ki linkte de görülüyor.
Gerçek üyelik -> Şeref Aydın.

Üstüne Seref Aydın'ın alıntı olarak gözüken mesajına bakıldığında onun diğer üyelikle birleştirildiği gözüküyor. Onu da geçtim kim neden GSE versin fake üyeliğe. Adam zaten gerçek üyelik olan "Şeref Aydın" hesabıyla gelmiş yazmış, bir anda fake diye üşüşülmüş üstüne, diğer isimle gelmiş olsa neyse.

Sonra neler oluyor, senin gazınla herkes önce adama, sonra yönetime, sonra bize sallıyor, neymiş adminler organize ediyormuş diye de edilmedik iftira da kalmamış. Hatta bizim yöneticilerimiz dahi olayın bizim kurgumuz olduğu yönünde bize laf atmışlar, bir kişi de çıkıp "ya bu üyelik gerçek olan üyelik" dememiş. Buraya geliyorsunuz, burada yazıyorsunuz sizden maddi bir şey talep ediliyor mu hayır? ama ne hikmetse -bu senin için değil başkaları için geçerli- en ufak bir mevzuda iftira, hakaret vs. davranış göstermekten geri kalınmıyor, forum hala devam ediyorsa o sürekli bok atılan ve gönüllü çalışan yönetim sayesinde devam ediyor, 2 sene önce yeter artık bırakalım burda desem bu forum kapatılacaktı.

Olayın devamında Şeref gidiyor sözlükte foruma cevap veriyor ki sanırım ondan önce ben farketmiştim gerçek üyelik olduğunu, herkes öyle inanmıştıki herhalde 50 kere falan kontrol ettim gerçek üyelik mi değil mi diye. Göstereceğiniz davranışın olayları nerelere götüreceğini biraz olsun öngörerek hareket edin.
forumda yangın tayfa diye bi muhabbet var ya abi bu transferde degil her olayda var son zamanlarda.ben forum yönetimine zerre laf etmedim.etmem de.acıkcası bu mevzunun böyle büyüyecegini de hesap etmedim.belki size laf edenler geçmiş dönem transfer nöbetlerinde forumda bile degillerdi.belki şeref abiyi bilmiyolardı da....ama işte 2 lafla gaza geldiler,dogru.haklısın

ulan samatta gelse şu an tek derdimiz diagneyi satmak olacaktı ya.ben böyle işe.kirala 3 milyona,zorunlu satın alma opisyonu yap 9 milyon.sonra falcaoyu yine düşünürdün be sponsorla

fabrizio-romano-620x434.jpg
bu kesin Ali Baransel'in falan kankasidir. Muhtemelen bugün aspor'a baglanip ayni hikayeleri anlatir :asd:

onyekuruda everton ikna olmustu ali nacinin haberde,sadece yabancı sayısı sorundu..monaco itlik yapıp araya girince son 4 günde yaş oldu mevzu.ama şimdi gelme ihtimali var gibi

Falcao gelirse kadro lig için yeterli olabilir ama şampiyonlar ligi için mutlaka Marcao-Lyundama ayarında bir stoper daha, seri-fernando-ndiaye ayarında bir orta saha oyuncusu daha ve mitroglu-diagne ikisi de giderse bir forvet daha almak şart. herkes ideal 11'e bakıp kanıyor ama 35 maç üstü oynayabilecek kaç oyuncu var? Mutlaka ceza-sakatlık-formsuzluk oluyor ve kulübe hala zayıf.

Cenk Tosun'dan ziyade Niasse onları ciddi şekilde bıktırmış, Cenk buradan giderken herkes çok başarılı olacak diyordu ancak EPL'ye uygun olmadığı çok belliydi, bir kere o tempoyu kaldırabilecek bir oyuncu değil. Niasse'nin ise farklı problemler yaşadığını düşünüyorum zaten EPL'de santrafor olmak oldukça zor, ne adamlar gidip bir halt yapamadan döndüler, ülkenin iklim koşullarına alışmak bile bir challenge.

Onyekuru'yu da gördüğüm kadarıyla bize vermek istemiyorlar, Türklerin parası yok, Monaco istiyorken Onyekuru niye Galatasaray'a giderki falan diyorlar. Bu iş çift yönlü olarak Monaco'yu da kızdırabilir bilemiyorum.

Son 1 ay artık bundan sonra olması gereken şu :

Falcao'ya 10 Ağustosa kadar süre, o zamana kadar netleşmiyorsa başka isme yönelmeliyiz.
Onyekuru için bu süre zarfı uzatılabilir.
6 numara ise bir an önce alınmalı.

Temmuz başında işlerin bu noktaya geleceği "daha 2 ay var." açıklamasından belliydi, önümüzde 15 gün var benim gözümde, son 15 gün iş panik transferine dönecek.

Mevzu geçti olan oldu ama bunun nasıl bir döngü oluşturduğunu anlatayım son kez.

Fake üyelik -> Seref Aydın ki linkte de görülüyor.
Gerçek üyelik -> Şeref Aydın.

Üstüne Seref Aydın'ın alıntı olarak gözüken mesajına bakıldığında onun diğer üyelikle birleştirildiği gözüküyor. Onu da geçtim kim neden GSE versin fake üyeliğe. Adam zaten gerçek üyelik olan "Şeref Aydın" hesabıyla gelmiş yazmış, bir anda fake diye üşüşülmüş üstüne, diğer isimle gelmiş olsa neyse.

Sonra neler oluyor, senin gazınla herkes önce adama, sonra yönetime, sonra bize sallıyor, neymiş adminler organize ediyormuş diye de edilmedik iftira da kalmamış. Hatta bizim yöneticilerimiz dahi olayın bizim kurgumuz olduğu yönünde bize laf atmışlar, bir kişi de çıkıp "ya bu üyelik gerçek olan üyelik" dememiş. Buraya geliyorsunuz, burada yazıyorsunuz sizden maddi bir şey talep ediliyor mu hayır? ama ne hikmetse -bu senin için değil başkaları için geçerli- en ufak bir mevzuda iftira, hakaret vs. davranış göstermekten geri kalınmıyor, forum hala devam ediyorsa o sürekli bok atılan ve gönüllü çalışan yönetim sayesinde devam ediyor, 2 sene önce yeter artık bırakalım burda desem bu forum kapatılacaktı.

Olayın devamında Şeref gidiyor sözlükte foruma cevap veriyor ki sanırım ondan önce ben farketmiştim gerçek üyelik olduğunu, herkes öyle inanmıştıki herhalde 50 kere falan kontrol ettim gerçek üyelik mi değil mi diye. Göstereceğiniz davranışın olayları nerelere götüreceğini biraz olsun öngörerek hareket edin.
admirim tokat manyağı yapmış gene
kemal-sunal-tokat-swf_1328236.gif

Ekli dosyalar

• 1564731977514.webp
    1564731977514.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 68
ozornwafor-sinira-takildi

merakimdan soruyorum, Galatasaray'da transferleri kim yapiyor? O evraklari en son kim hazirliyor?
Yabanci kontenjanini bilmeyecek kadarmi bu isten uzaklar, yoksa bilmedigimiz kurnazliklarmi var?
300 bin Euro az para degil. Kur farkiyla yine milyonluk bir yatirim. Großkreutz, Sigdursson gibi transferleri
düsündükce yöneticilerin iyi niyetinden süphe ediyorum.

Kendi aralarinda primlerimi paylasiyorlar ne bok yiyorlar bilmiyorum ama Galatasaray'in kasasi gittikce bosaliyor.

ozornwafor-sinira-takildi

merakimdan soruyorum, Galatasaray'da transferleri kim yapiyor? O evraklari en son kim hazirliyor?
Yabanci kontenjanini bilmeyecek kadarmi bu isten uzaklar, yoksa bilmedigimiz kurnazliklarmi var?
300 bin Euro az para degil. Kur farkiyla yine milyonluk bir yatirim. Großkreutz, Sigdursson gibi transferleri
düsündükce yöneticilerin iyi niyetinden süphe ediyorum.

Kendi aralarinda primlerimi paylasiyorlar ne bok yiyorlar bilmiyorum ama Galatasaray'in kasasi gittikce bosaliyor.

En başından beri kiralanacak diye alındı zaten,sen ne bekliyordun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt