- 18 Mayıs 2011
- 23.035
- 12.584
- 1.998
Şöyle bir 3-4 milyon kenara koyup gelecek paradan alt yapıya biraz yatırım yapılsa güzel olmaz mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence öyle değil, Falcao zaten bonservissiz alınıyor orada farklı pürüzler var.
Passolig gerekli miymiş?8 Ağustos’ta oynanacak TFF Süper Kupa maçının bilet fiyatları belli oldu. Taraftarımıza ayrılan bölümlerin fiyatları şu şekilde:
Maraton Tribünü: 100 ₺
Güney Tribünü: 50 ₺
İlk lig maçına Falcao ile çıkmak istiyor olabilirler bir de kesin bonservis istiyorlar benceSence ne puruzler var abi?
Bence, Monaco asla ve asla bonservissiz birakmak istemyior, ikinciside biz forvet alana kadar birakmiyoruz.
gerisi tamam bence
Passolig gerekli miymiş?
Ben geçen stada gittim oradaki eleman süper kupa finali için passolig ihtiyacı olmayabilir bilet olarak satılabilir demişti. Öğlen bir gidip bakayım duruma...Gerekli diye biliyorum.
Bu herif zaten pisirmek icin alindiozornwafor-sinira-takildi
merakimdan soruyorum, Galatasaray'da transferleri kim yapiyor? O evraklari en son kim hazirliyor?
Yabanci kontenjanini bilmeyecek kadarmi bu isten uzaklar, yoksa bilmedigimiz kurnazliklarmi var?
300 bin Euro az para degil. Kur farkiyla yine milyonluk bir yatirim. Großkreutz, Sigdursson gibi transferleri
düsündükce yöneticilerin iyi niyetinden süphe ediyorum.
Kendi aralarinda primlerimi paylasiyorlar ne bok yiyorlar bilmiyorum ama Galatasaray'in kasasi gittikce bosaliyor.
Abime bilet geliyordu onda da gençler passosu var olmuyor falan dedi. Kağıt bilet çıkarılacaktır ama kalır mı bilemem.Ben geçen stada gittim oradaki eleman süper kupa finali için passolig ihtiyacı olmayabilir bilet olarak satılabilir demişti. Öğlen bir gidip bakayım duruma...
ozornwafor-sinira-takildi
merakimdan soruyorum, Galatasaray'da transferleri kim yapiyor? O evraklari en son kim hazirliyor?
Yabanci kontenjanini bilmeyecek kadarmi bu isten uzaklar, yoksa bilmedigimiz kurnazliklarmi var?
300 bin Euro az para degil. Kur farkiyla yine milyonluk bir yatirim. Großkreutz, Sigdursson gibi transferleri
düsündükce yöneticilerin iyi niyetinden süphe ediyorum.
Kendi aralarinda primlerimi paylasiyorlar ne bok yiyorlar bilmiyorum ama Galatasaray'in kasasi gittikce bosaliyor.
Tek artısı duran top. Allah korusun bize gelmesin.keyfimi yerine getiren 1 gelişme.