Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir 3-4 milyon kenara koyup gelecek paradan alt yapıya biraz yatırım yapılsa güzel olmaz mı?

8 Ağustos’ta oynanacak TFF Süper Kupa maçının bilet fiyatları belli oldu. Taraftarımıza ayrılan bölümlerin fiyatları şu şekilde:

Maraton Tribünü: 100 ₺

Güney Tribünü: 50 ₺

Sence ne puruzler var abi?

Bence, Monaco asla ve asla bonservissiz birakmak istemyior, ikinciside biz forvet alana kadar birakmiyoruz.

gerisi tamam bence
İlk lig maçına Falcao ile çıkmak istiyor olabilirler bir de kesin bonservis istiyorlar bence

ozornwafor-sinira-takildi

merakimdan soruyorum, Galatasaray'da transferleri kim yapiyor? O evraklari en son kim hazirliyor?
Yabanci kontenjanini bilmeyecek kadarmi bu isten uzaklar, yoksa bilmedigimiz kurnazliklarmi var?
300 bin Euro az para degil. Kur farkiyla yine milyonluk bir yatirim. Großkreutz, Sigdursson gibi transferleri
düsündükce yöneticilerin iyi niyetinden süphe ediyorum.

Kendi aralarinda primlerimi paylasiyorlar ne bok yiyorlar bilmiyorum ama Galatasaray'in kasasi gittikce bosaliyor.
Bu herif zaten pisirmek icin alindi

Ben geçen stada gittim oradaki eleman süper kupa finali için passolig ihtiyacı olmayabilir bilet olarak satılabilir demişti. Öğlen bir gidip bakayım duruma...
Abime bilet geliyordu onda da gençler passosu var olmuyor falan dedi. Kağıt bilet çıkarılacaktır ama kalır mı bilemem.

ozornwafor-sinira-takildi

merakimdan soruyorum, Galatasaray'da transferleri kim yapiyor? O evraklari en son kim hazirliyor?
Yabanci kontenjanini bilmeyecek kadarmi bu isten uzaklar, yoksa bilmedigimiz kurnazliklarmi var?
300 bin Euro az para degil. Kur farkiyla yine milyonluk bir yatirim. Großkreutz, Sigdursson gibi transferleri
düsündükce yöneticilerin iyi niyetinden süphe ediyorum.

Kendi aralarinda primlerimi paylasiyorlar ne bok yiyorlar bilmiyorum ama Galatasaray'in kasasi gittikce bosaliyor.

Galatasaray'ın kasası geleceğe yatırım olarak yapılan 300 bin euro ile mi boşalıyor? Zaten kiralık gönderilmesi amacıyla alınan bir adam. Kontenjana takılmasa tribünde oturacak. Şu bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma hastalığını bir bırakamadınız gitti.

..................................Muslera.................................
Mariano...Luyindama...Marcao...Nagatomo
....................Banega...Seri...Belhanda................
........Feghouli........Falcao........Onyekuru..........

....................................Okan..........................................
Linnes.........Ahmet............Ertuğrul........Emre/Ömer
...M.Özcan/Selçuk....Donk....Jimmy.....................
.........Emre mor.........Babel..............Adem B...............

Falcao, Galatasaray'ın teklifini reddetti! Gideceği ülkeyi duyurdular
Galatasaray'a gelmesi beklenen yıldız futbolcu Falcao için hem ülkesi Kolombiya hem de İtalyan basınından sürpriz bir iddia gündeme geldi. Kolombiyalı golcünün Galatasaray'ın teklifini reddederek 6 ay daha Monaco forması giyip daha sonra ise Çin'e transfer olmak istediği belirtildi.

Fransız basınından L'Equipe kısa bir süre evvel Falcao'nun Galatasaray'a çok yakın olduğunu duyururken, bu kez Marca Kolombiya ve Sky Sport Italia, yıldız golcünün Türkiye'ye gelmeyeceğini duyurdu.

"AİLESİ İÇİN REDDETTİ"
Marca Claro'nun habere göre; "Falcao ailesini düşündüğü ve hem dil hem de kültürel olarak bu kadar köklü bir değişiklik yapmak istemediği için Galatasaray'ın teklifini reddetti" dedi.

FALCAO'NUN HEDEFİ ÇİN
Sky Italia'dan Fabrizio Romano ise Falcao'nun Galatasaray ile anlaşmaya varmadığını ve Kolombiyalı golcünün yarım sezon daha Monaco'da oynayıp daha sonra ise Çin'e transfer olmayı düşündüğünü iddia etti.

FALCAO'DAN ÇİN AÇIKLAMASI
Kolombiyalı golcü ise daha önce yaptığı açıklamada; "Çin'e transfer olmak benim için hiçbir zaman bir opsiyon olmadı, olmayacak, olamaz!" ifadelerini kullanmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt