Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon başkanı harika yöneticilik yapıyor bir isme hiç bağlı kalmadı.Medyada çıktı olmazsa olmadı hemen başka bir isim çıkıyor.Kulübü zora sokmadan bir sürü alternatifi var biri olmayınca diğerine geçiyor keşke biz de böyle olsak
Onun için ellerinde 50 tane sözleşmeli çöp var.
Ayrıca oyuncularından para toplayıp kamp masraflarını oyunculara odetiyorlar.
Kaynak yaratacağına oyuncularının suyunu çıkarıyor farkında değil.

Önümüzde ki 2-3 maç vallah emre felan değilde ömeri görmek için sabırsızlanıyorum. İnşallah bordo maçındaki gibi oynar bundan sonra. Yeni bi transfer gibi meraktayım. Nasıl olsa bizde diye sallayan yok.

Sene sonu başarı gelmezse o zaman da tuttuğunu alıp geldi bunun gibi kötü başkan yok denmeye başlanır.
Önemli olan o değil ki benim bahsettiğim de o değil.Başkan rastgele gidip birilerini istemiyor hocaları vermiştir liste tek tek yokluyordur olmazsa zaman kaybetmiyor.Sturiç denediler olmadı mesela şimdi bu adamı alıp gelmişler.

dursun-ozbek_443.webp

Bilmem bana transferlerde yaptıkları çok başarılı geliyor :D ellerinde 50 çöp var derken kim var ellerinde çöp olarak

Ayrıca başarılı yöneticilikten kastım transfer konusuydu kulüp içi şeyleri bilmiyorum.Ama transfer zamanları ve ücretleri politikaları bizden başarılı.İsim olarak bakamayız zaten bizim gibi isimleri alması imkansız onların

Emre mor için kesin bi çözüm bulunur ya performansını bi görelimde öncelikle.

Birkerede biz el altından bi oyuncuya para akıtarak satalım. Hep şikeciler mi yapacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt