- 27 Ocak 2010
- 139.765
- 106.180
- 5.648
IP ban @Radamel Falcao
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun için ellerinde 50 tane sözleşmeli çöp var.Trabzon başkanı harika yöneticilik yapıyor bir isme hiç bağlı kalmadı.Medyada çıktı olmazsa olmadı hemen başka bir isim çıkıyor.Kulübü zora sokmadan bir sürü alternatifi var biri olmayınca diğerine geçiyor keşke biz de böyle olsak
Önemli olan o değil ki benim bahsettiğim de o değil.Başkan rastgele gidip birilerini istemiyor hocaları vermiştir liste tek tek yokluyordur olmazsa zaman kaybetmiyor.Sturiç denediler olmadı mesela şimdi bu adamı alıp gelmişler.Sene sonu başarı gelmezse o zaman da tuttuğunu alıp geldi bunun gibi kötü başkan yok denmeye başlanır.
Fotoğraf güncelse bunlar tamamen batmış demektir
Bilmem bana transferlerde yaptıkları çok başarılı geliyorOnun için ellerinde 50 tane sözleşmeli çöp var.
Ayrıca oyuncularından para toplayıp kamp masraflarını oyunculara odetiyorlar.
Kaynak yaratacağına oyuncularının suyunu çıkarıyor farkında değil.
Fotoğraf güncelse bunlar tamamen batmış demektir![]()
Ayrıca başarılı yöneticilikten kastım transfer konusuydu kulüp içi şeyleri bilmiyorum.Ama transfer zamanları ve ücretleri politikaları bizden başarılı.İsim olarak bakamayız zaten bizim gibi isimleri alması imkansız onlarınOnun için ellerinde 50 tane sözleşmeli çöp var.
Ayrıca oyuncularından para toplayıp kamp masraflarını oyunculara odetiyorlar.
Kaynak yaratacağına oyuncularının suyunu çıkarıyor farkında değil.
vay arkadaş zarfı kutuya atamayan insanlar yönetmiş bizi.
hangi 6222 oasporda konuşan özürlü ozurnafora verilen bonservis çok diye ağlıyo 1 saattir
bilmiom haldunun karşısındaki iştehangi 6222 o
Ulan ya millet çıldırmışbilmiom haldunun karşısındaki işte