Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetişkin bir Falcao günde 812649240284012 kere Galatasaray'a gelir veee
848724832794892 kere Galatasaray'dan gider

Monaco başkan yardımcısı diyor ki yok öyle bedava Falcao'yu almak, Falcao'yu istiyorsanız bonservis ödeyeceksiniz

Falcaooooo.​
Beğendi, vallaha beğendi, demek ki gelecek.
giphy.gif

Ya kardeşim yönetim çıksın desin ki Falcao 1. önceliğimiz değil başka alternatiflerede bakıyoruz. Adam stratejik açıklama yapmış biz niye elimizi zora sokuyoruz.
Koskoca piyasada Şampiyonlar Liginde oynamak isteyen forvet mi yok verelim tekliflerimizi beklemeye geçelim 1i olmazsa diğeri olur bu kadar basit.

Ahmet Bulut canlı yayında Galatasaray için Monoca ya gidiyorum dedi,o saatten sonra kimseyi inandiramazsin; Albayrak'in Dubai'e gidip eli boş dönmesi gibi böyle ulu orta transfer işlerini yönetmeyin.Olacak olan transfer zaten Seri gibi sessiz sedasız biter.Davul zurna eşliğinde Dünya yıldızı alcaz derseniz ve alamazsaniz infial olması normal.

Ahmet Bulutun açıklamasını bile bilmiyorum, baştan beri pek ümidim yok bu transferden zaten de her dönemde bir tane böyle olay yaşadıkça yönetimin güvenilirliği ciddi şekilde zedelenecek.

En basiti x tarihe kadar diye bir süre koyulmalı, bunu yapmazsak adamlar şeylerinin keyfine davranırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt