Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao anlaşmış istiyor kulübü bonservis bedeli istiyor bakalım süreç nasıl bitecek

bu da gelmeden eyşan oldu

Ekli dosyalar

• EA93bKlX4AAtjJA.webp
    EA93bKlX4AAtjJA.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 66
Kıvrak zekan ve kavrama yeteneğinle adeta gönüllerde taht kurdun.Gözlerimiz kamaştı.Sen şu müthiş özeti geçmeseydin hep kafalarda bir soru işareti olacaktı.Aldığın oksijene,yaktığın glikoza sağlık.La bunu alın burdan.

Lalesi ben özet geçmedim, çevirilmiş öteti paylaştım. O yazının çevirisini merak eden bir kaç arkadaş vardır düşüncesiyle. Hoşuna gitmediyse okuma kardeşim. temizleyin lan bunu..

Diyelim ki Falcao olmadı, bu işin bir de Fatih Terim boyutu var. Geçen seneki tepkisini hatırlıyorum da bu sefer çok daha ağır bir söylem gelir hocadan yönetim bile düşer

Yönetim yalanlamadı sıkıntı orada, çok zor bir transfer deselerdi kimse bu kadar ümitlenmezdi.
Ahmet Bulut canlı yayında Galatasaray için Monoca ya gidiyorum dedi,o saatten sonra kimseyi inandiramazsin; Albayrak'in Dubai'e gidip eli boş dönmesi gibi böyle ulu orta transfer işlerini yönetmeyin.Olacak olan transfer zaten Seri gibi sessiz sedasız biter.Davul zurna eşliğinde Dünya yıldızı alcaz derseniz ve alamazsaniz infial olması normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt