- 1 Şubat 2009
- 25.120
- 25.312
- 3.468
Kaynak nedir yeni geldim?
Monaco başkan yardımcısı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak nedir yeni geldim?
forvette babel felan oynatiriz en kötü. 6 no daha önemli su andaortasaha yok forvet yok rezillik luyindama marcao sakatlansa oynayacak stoper yok
monaco cephesi açıklama yaptı bırakmayacagız diye bonservis pazarlıgı için de olabilir bu hamle ama yine fazla ümitlenmemek lazımKaynak nedir yeni geldim?
Kıvrak zekan ve kavrama yeteneğinle adeta gönüllerde taht kurdun.Gözlerimiz kamaştı.Sen şu müthiş özeti geçmeseydin hep kafalarda bir soru işareti olacaktı.Aldığın oksijene,yaktığın glikoza sağlık.La bunu alın burdan.
Falcao 433 insta sayfasında paylaşılan bizim stadı ve atmosferi beğenmiş gönderiyi editlerim.
edit :
bunu beğendi
Beğenmiş falcao yu takibe alıp baktım görünüyor beğendiği nagatomo ile o beğenmiş takip ettiklerimdeBeğenmemiş
Tüm dünya anlaştı galiba bu gs taraftarıyla biraz oynayalım psikolojileri bozulsun diye.Yangın tayfa tam hareketlenecek hop bi haber atıyolarFalcao tribunlerinin videosunu begenmiş
Ahmet Bulut canlı yayında Galatasaray için Monoca ya gidiyorum dedi,o saatten sonra kimseyi inandiramazsin; Albayrak'in Dubai'e gidip eli boş dönmesi gibi böyle ulu orta transfer işlerini yönetmeyin.Olacak olan transfer zaten Seri gibi sessiz sedasız biter.Davul zurna eşliğinde Dünya yıldızı alcaz derseniz ve alamazsaniz infial olması normal.Yönetim yalanlamadı sıkıntı orada, çok zor bir transfer deselerdi kimse bu kadar ümitlenmezdi.