Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yönetimin bu kadar sessizliğini ,işin bitmiş olmasına bağlamak istiyorum.heyecanın yükselişini keyifle izlediklerini ve yangının en büyük anında bomba bir şekilde duyurulacagını düşünüyorum.gecen sene ve devre arası yaşananlardan sonra başarmanın tadını çıkarıyorlardır umarım.ayrıca yangın tayfa olarak haklı degil miyiz? İsmi gecen adam Falcao be kardeşim.🤯🤯
Çok güzel temenniler bunlar.Ancak şöyle bi gerçek var transfer bitmiş olsaydı Abdürrahim Albayrak köprüden bağırarak Anadolu istikametinde seyrediyor olurdu.Bu arada ben de bu transferin olumlu sonuçlanacağını düşünenlerdenim.

Onumuzde 15 gun var, ki bunun 1 haftası zaten bayram sebebiyle bizim yoneticiler icin kapalı sayılır. Sayet onumuzdeki hafta bu is hallolmazsa ondan sonra hic kimse forvetini vermez. Bir hafta daha sabredelim.

Rodop-kadir ikilisi cidden bir şey biliyor mu? Bana sanki hep sallıyorlar sosyal medyaya göre yorumluyorlar gibi geldi

Ya abi , monaco sen ne aç bir kulüpmüşsün be abi

bize falcao ve samatta dışında santrafor yazıldı mı ciddi olarak

Rodopa göre Ahmet bulut 3-7 gün süre istemiş.Bunlar muhabirim diye dolanıyor ortalıkta.Hafta başı cuma gününe kadar derler cuma günü olur haftaya derler.2 haftadır aynı yalanlar.Adam gelince ben demiştim diyecek hepsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt