Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
sneijder 20 gün civarı sürmüştü işte falcao için de son 1 hafta falan sonra taraftar homurdanmaya iyice başlarohooo 16 gun neki
Lincoln
Sneijder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sneijder 20 gün civarı sürmüştü işte falcao için de son 1 hafta falan sonra taraftar homurdanmaya iyice başlarohooo 16 gun neki
Lincoln
Sneijder
Çok güzel temenniler bunlar.Ancak şöyle bi gerçek var transfer bitmiş olsaydı Abdürrahim Albayrak köprüden bağırarak Anadolu istikametinde seyrediyor olurdu.Bu arada ben de bu transferin olumlu sonuçlanacağını düşünenlerdenim.Ben yönetimin bu kadar sessizliğini ,işin bitmiş olmasına bağlamak istiyorum.heyecanın yükselişini keyifle izlediklerini ve yangının en büyük anında bomba bir şekilde duyurulacagını düşünüyorum.gecen sene ve devre arası yaşananlardan sonra başarmanın tadını çıkarıyorlardır umarım.ayrıca yangın tayfa olarak haklı degil miyiz? İsmi gecen adam Falcao be kardeşim.![]()
Beyler 4 gonullu arkadasimizi asagidaki linkten monaco sokaklarini takip etmeye davet ediyorum. Belki Ahmet Bulutu yakalarız.
![]()
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

![]()
Jean-Philippe Gbamin: Everton sign Mainz midfielder for £25m in five-year deal
Everton sign Mainz midfielder Jean-Philippe Gbamin for £25m on a five-year contract.www.bbc.com
besic bizde iş yapmaz mı
Orta sahayla ilgili bi gelisme varmı abiRadja Seri Belhanda orta sahasını kursaydık yav bari :/
Üst düzey orta sahamız olacaktı ne güzel.
Kuşlar napsın Tolgalı,tolgaylı,ozanlı orta sahayla.Halimize şükredelim fener gibi de olabilirdikRadja Seri Belhanda orta sahasını kursaydık yav bari :/
Üst düzey orta sahamız olacaktı ne güzel.
#tb - Wesley Sneijder transferi Galatasaray taraftarı için Falcao sürecine benzer yıpratıcılıkta olmuştu... Bu sürecin de mutlu sonla bitmesi umuduyla 
@irmakkkazuk Wesley Sneijder'in evinin önünde...
https://t.co/9TSVRVpjzB