- 3 Temmuz 2012
- 139.929
- 88.186
- 5.338
Reklamın ıyısı kötüsü olmaz diyelım kotu reklama katlanalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umarım kolarov şu şikecilere gitmez. Oldu diyor Aspor. Ya Kolarov kardeş fb de ne işin var acaba ya ? 10 milyon maaş mı veriyor ali el altından falan anlamadım ki ? Kariyerini şikesever kulüpte mi bitiricen ?
yeni okan buruk ve emre b'yi bulduk, simdi kaldi yeni suat
34 yasina girecek ve adam sol stoper olarak oynayacak
yeni okan buruk ve emre b'yi bulduk, simdi kaldi yeni suat
Yarın maçta Panatinaykosu hoş edecektir.
koçsoyisminin son harfi ç olanlar hep fbye gidiyor
baliç
boliç
muriç
türüç
kolarov hala on numara sol bek yaşına falan bakmaya gerek yok geçen senede yaşına göre üst düzey oynadı inşallah alamazlar zaten zor transfer 8 milyon istiyormuş romayok sanmam. hala it gibi sol bek. Duran top kullanabilen adam yok fb de. Çok fark yaratır.
Hakan 1 gol 2 asist yapamaz mi?Hakan belhandanın yarısı kadar katkı veremez belhandayı gömmek ıstıyorsan daha iyi topcular önermen gerek
Hoşgeldin ŞerefFalcao icin guzel haberler birkac gun icinde tekrar gelecek. O konuda musterih olunuz :-)
Tam dogrulatamadim ama bizden birileri yine Monako'ya gitmis bugun ogleden sonra. Ucus listelerine bakan arkadaslar varsa arastirabilirler. Ancak dedigim gibi dogrulatamadim.
Diagne gitti gidiyor, eli kulaginda.
Rahat olunuz :-)
Antreman fotoları vardı renktaş yemiştir herhalbizim oğlan sezon öncesi kampı yedi mi celtada