Tolga Seymen
Sarı Üye
- 30 Aralık 2008
- 624
- 28
- 1.298
Kolarov'u aldı galiba şikeciler.
VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu paylasımdan kolarov gelecek anlamıs fblıler??
-----Belhanda--M.Kapı--Seri-----emreyi ikinci yarida izleriz gibi
Mustafa Kapiyi ilk 11de görmek istiyorum
Bu sezon kümede kalmayi garantilediler diyebilir miyiz---------------vedat
Garry------kruse---------deniz
Müthüş dörtlü
Kapı 6 mı 8 mi b2b mi daha çok?sosyal medyaya ve tvye göre hareket eden muhabirler var cok yazık
Hakan belhandanın yarısı kadar katkı veremez belhandayı gömmek ıstıyorsan daha iyi topcular önermen gerek
Aslında kupa maçı öncesi takımı tam kadro görsek iyi olur. 2.yarı full değiştiririz.emreyi ikinci yarida izleriz gibi
Mustafa Kapiyi ilk 11de görmek istiyorum
Kalitenin adresi kesinlikleDenizci Ahmet tek güvendiğimiz duyumcu bundan gayrı.
hakan bomboş topçu tek özelliği şut ve duran top.Defansa yardım etmez top kapmaz bir sürü top ezer.Bence hakan çok net belhandadan daha çok katkı verir.hakan belhandanın iyi yaptığı herşeyi yapar.Ama mesela abuk subuk pas hatası yapmaz.kırmızı kart cebinde gezmez.Şut özürlü değildir.Balon orta yapmaz.
belhanda mı hakan mı dersen 1000 defa hakan derim.
italyada oynamakla bizim bu beş para etmez ligde oynamak arasında çok ciddi fark var.
evet belhandanın yerine tabiki hakan ilk tercihim olmaz.Daha farklı tarzda bir oyuncu isterim.
yahu zaten biz hakanı alamayız.
baska hobilere yonelmenı dılerımBence hakan çok net belhandadan daha çok katkı verir.hakan belhandanın iyi yaptığı herşeyi yapar.Ama mesela abuk subuk pas hatası yapmaz.kırmızı kart cebinde gezmez.Şut özürlü değildir.Balon orta yapmaz.
belhanda mı hakan mı dersen 1000 defa hakan derim.
italyada oynamakla bizim bu beş para etmez ligde oynamak arasında çok ciddi fark var.
evet belhandanın yerine tabiki hakan ilk tercihim olmaz.Daha farklı tarzda bir oyuncu isterim.
yahu zaten biz hakanı alamayız.
Amirim sen halüsinasyon görüyorsun bol bolBen ikna oldum geliyor
Dünya üzerinde buna inanan herhangi bir insan demiyorum canlı veya cansız varlık varmıdır acabaEmreyi oynatirmi hoca?Okan
mariano luyindama marcao nagatomo
ömer donk seri
jimmy emre mor
babel
panathiakos tahmini 11im