Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesele bonservis suan galiba. Emre moru bedavaya alirken 8 milyon opsiyon iteledi Celta. Kuzu kuzu tamam demek durumunda kaldik bu baski yuzunden. Sebebide baskanin: Emre Mor Kap gelecek demesinden sonra oldu

İşte bu yüzden yönetim açıklama yapmalı zaten.Biz görüşüyoruz bonservis vermeden çözmeye çalışıyoruz diye.Zaten dünya duymuş gizli saklısı kalmamış ki değeri artsın.

Boş beleş Monaco sadece 3-5 kuruş koparma derdinde, iş Falcao'da bitiyor. Köle gibi seni şuraya verdik hadi deyip zorla gönderebileceğin bir adam değil. O yüzden diyoruz ki

Peki bu gune kadar bonservis istemeyen Monaconun biranda bonservis istemesini neye bagliyorsun?

Veya ayni soru Emre Mor icinde gecerli. Bonservissiz almak icin getirdigimiz oyuncuya niye biranda 8 milyon opsiyon koydurmak durumunda kaldik? Basite indirdigimiz yok. Realite ortada
Monaco'nun bonservis istemediğinin garantisi var mı başından beri. Benim bildiğim menajerler Falcao'yu bedelsiz getirmek için uğraşıyor diye haberler çıktıı. Belki Mendes'in Silva transferi başarılı olsaydı bedelsiz alabilirdik ve şartlar oluşmadığı için de bonservis istediler.

Falcao bizi istiyor , iyi maaş da alacak , bunun emarelerini verdi bile.
Tek sorun bonservis , onu da cozeriz bence.
Valencia aynı ücreti veremez ona.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben anlamıyorum neye göre veremez?Valencia küçük kulüp falan da bizim haberimiz mi yok.Senden istediğini istemez zaten oradan orası ayrı konu.

Radja da cagliariye gitmez diyorlardı ödeyemez diyorlardı orta yolu buldular başka etkenler devreye girdi adam gitti.Falcao için de olabilir ve daha makul ücrete gidebilir

Estagfurullah. Sureci yonetemiyoruz desek daha iyi :D baksana su sosyal medyanin haline. Elin iç mimarı (pardon ev dekorasyoncusu) bile uzerimizden prim kasıyor. Transferi 1e1 yapamiyoruz
35 milyon karisiyor :D
bizim milletimiz özellikle 90 ve üstü nesil etkileşim bağımlısı.

Ben anlamıyorum neye göre veremez?Valencia küçük kulüp falan da bizim haberimiz mi yok.Senden istediğini istemez zaten oradan orası ayrı konu.

Radja da cagliariye gitmez diyorlardı ödeyemez diyorlardı orta yolu buldular başka etkenler devreye girdi adam gitti.Falcao için de olabilir ve daha makul ücrete gidebilir
Cagliari ile Radja arasindaki iliski cok farkli. Kendisinin italyada kalmak istemesi veya oyle olmak zorunda olmasi zaten transferi kolaylastirdi.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakikaten, müspet desinler sabredelim, menfi desinler başkasına bakalım ama bu aptal saptal yok iç mimar yok pilot duyumlarından kurtulalım, ben ufaktan yılmaya başladım sanırım

Estagfurullah. Sureci yonetemiyoruz desek daha iyi :D baksana su sosyal medyanin haline. Elin iç mimarı (pardon ev dekorasyoncusu) bile uzerimizden prim kasıyor. Transferi 1e1 yapamiyoruz
35 milyon karisiyor :D
Ne boş adamlarsınız lan, ne yapacak yönetim herkesin sosyal medya hesabına kilit mi vurduracak, iç mimar malsa yönetim ne yapsın falcao gibi bir adamı hiç basına sızdırmadan hangi yönetim alacakmış acaba.?

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vergi %40 seviyelerinde orada.
Aynı ücreti vermesi için 10 civarı bir miktara çıkması lazım.
Daha düşük ücrete anlaşırlar ise bilemem

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Monaco'nun bonservis istemediğinin garantisi var mı başından beri. Benim bildiğim menajerler Falcao'yu bedelsiz getirmek için uğraşıyor diye haberler çıktıı. Belki Mendes'in Silva transferi başarılı olsaydı bedelsiz alabilirdik ve şartlar oluşmadığı için de bonservis istediler.

Rengim bu FFP olan durumda yonetimin bedelsiz ve kiralik oyunculara sulandigi malum. Kesinlikle en başından bedelsiz uzerine konusuldugundan emin olmak istiyorum. Yoksa Monaco en başından 4-5 milyon bonservis cekse, uzerine yillik 5-7 milyon euro maas. Bizimkiler peşin bırakırdı sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt