Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao ile ilgilendiğini sağır sultan duydu fiyat falan artmaz artık

şu ana kadar bonservis istemediğini kimden duydunuz yav emre kaplan yazdı diye bonservis istemiyor mu oldu?Kim elindeki falcao ayarında forveti bonservissiz gönderir.

Menajer kulübe gelmiştir ben bonservissiz çıkarırım demiştir yönetim o zaman olur demiştir.Monaco yönetimi de izin vermemiştir.

Bizim yönetimin bu sene transfer politikasi net rengim. ffp dolayisiyla beleş oyuncu veya kiralik. Bu açık ortada. Monaco en bastan 4-5 istese, birde uzerine Falcaonun 5-6 maaşı.. Bizim yonetim masaya oturmazdi bile diye dusunuyorum.

Valencia o parayi veremez demek saçmalık.
Vermez demek daha doğru olanı. Elinde çok daha genç iyi oyuncular var niye versin demek daha doğru. Bizim kadar borçları yoktur, gelirleri de daha iyi. Potansiyel olarakta bayağı artıdalar bizden çok daha değerli futbolcuları var ve La Liga'da bulunuyor kulüp. Dolayısıyla kendimizi para babası sanmak saçmalık bu tip kulüplere karşı.

Rengim bu FFP olan durumda yonetimin bedelsiz ve kiralik oyunculara sulandigi malum. Kesinlikle en başından bedelsiz uzerine konusuldugundan emin olmak istiyorum. Yoksa Monaco en başından 4-5 milyon bonservis cekse, uzerine yillik 5-7 milyon euro maas. Bizimkiler peşin bırakırdı sanki
Monaco cüzi bir bedelle vermeye razı olmuştur. Ahmet B. ve Mendes biz bunu size bedava getiririz kendimize pay alırız, siz de ffp'den etkilenmezsiniz demiştir. Ama görünen o ki başaramadılar ve iş çıkmaza girdi. Belki de dün 2. başkanlarının yaptığı açıklamada olduğu gibi biz bedelsiz almaya çalışırken bonservis vermeye razı olan kulüpler oldu. Demem o ki Monaco'nun başından beri bonservis istemediğinin kanıtı yok, şayet öyle olsa Falcao şuan GS formasını giymişti.

Ne boş adamlarsınız lan, ne yapacak yönetim herkesin sosyal medya hesabına kilit mi vurduracak, iç mimar malsa yönetim ne yapsın falcao gibi bir adamı hiç basına sızdırmadan hangi yönetim alacakmış acaba.?

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam akilli tartisamiyormusun? Sen kime bos diyorsun cozemedim. Konuya yanlis yerden girdin diyorum. Olayi yonetemiyoruz diyorum. Milyon taraftar karisiyor olaya. Adamin ailesini bastan sona arastirip herkese mesaj atan manyak issiz bir tayfa var. Bunlarin sıkıntı verdigi gayet acik. Eger senin agzinla konusacak olursam: Mustafa Cengizin kendi aciklamasi var: siz boyle yaptikca fiyat artiyor. Baskandan daha iyi bildiginimi ima ediyorsun anlamadim?

Valencia o parayi veremez demek saçmalık.
Vermez demek daha doğru olanı. Elinde çok daha genç iyi oyuncular var niye versin demek daha doğru. Bizim kadar borçları yoktur, gelirleri de daha iyi. Potansiyel olarakta bayağı artıdalar bizden çok daha değerli futbolcuları var ve La Liga'da bulunuyor kulüp. Dolayısıyla kendimizi para babası sanmak saçmalık bu tip kulüplere karşı.
mesela ben veremezi şu anlamda söylüyorum valencia tarzı kulüpler belli doktrinler çevresinde transfer yaparlar yaşlı oyunculara yüksek paralar vermek onların doktrinlerine uymaz sistemleri buna karşı çıkar bu paraları veremezler yoksa maali açıdan bizi 4e böler 8 le çarparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt