Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BÜLENT TİMURLENK

L’Equipe öneri altındaki satırlarında Falcao’yu ayrılmış kabul ediyor. Yazıda geçen: küme düşmekten kurtulan Monaco, lige iyi başlamazsa yine kabus görür. Takım içinde de Falcao giderse paniği var. Jardim bu yüzden imzaları bekliyor. Bu akşam Sampdoria maçı sonrası konuşur.
Monaco’nun bütün derdi bir forvet gelsin, Falcao gider değil.. L’Equipe bugün ağır bir makale yayınladı. Başlığı başkana laf atıyor: Harbiden 2. olabilir misiniz? Jardim, lige 1 hafta kala 5 futbolcu istiyor... Biri Onyekuru..

1564841717083.webp

Özgür’ün acısı ne ya ne iftirası ? Üslup diyorsan kendi yazdığın mesajlara bakacaksın.Sen benhunu banlayamıyorsan o senin işbilmezliğin,ben cezamı alıp gönderdim senin yapamadığın işide biz yapıyoruz

iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Özgür'ün acısı o gittiğinden beri seni rahatsız etmesi ve bize iftara atman keza sürekli yönetime karşı laf eder şekilde atlaman. Gece 3.30ta çıkan kavgaya cezayı sabah 8de verdim doğru afedersin ya

BÜLENT TİMURLENK

L’Equipe öneri altındaki satırlarında Falcao’yu ayrılmış kabul ediyor. Yazıda geçen: küme düşmekten kurtulan Monaco, lige iyi başlamazsa yine kabus görür. Takım içinde de Falcao giderse paniği var. Jardim bu yüzden imzaları bekliyor. Bu akşam Sampdoria maçı sonrası konuşur.
Monaco’nun bütün derdi bir forvet gelsin, Falcao gider değil.. L’Equipe bugün ağır bir makale yayınladı. Başlığı başkana laf atıyor: Harbiden 2. olabilir misiniz? Jardim, lige 1 hafta kala 5 futbolcu istiyor... Biri Onyekuru..

Ekli dosyayı görüntüle 53770

yani sergen

iyi haber mi

Aşırı sinirliyim bari buradan moral bulayım diye girdim diagne yine gitmemiş abv

cidden monaco onyekuru bizde oynamak istiyor diye zorluk çıkartıyor olmasın yav.

Akşam kesin Taraftar Çıldırdı Falcao'yu istiyor tezahüratı olacaktır, umarım pazarlık masasında elimizi zayıflatmaz bu durum.
Yanlız bunu Yönetim de biliyor.

Olumsuz bir yol olsa, çoktan söylerler idi... bir demeç verirlerdi "olmuyor diye"
Demek müzakereler olumlu gidiyor.

Yalniz saka gibi,

Banega‘yi almaya git Fernando‘yu kaptir

Falcao‘yu almaya git Onyekuru‘yu kaptir

Sirada kim var acaba?

Özgür'ün acısı o gittiğinden beri seni rahatsız etmesi ve bize iftara atman keza sürekli yönetime karşı laf eder şekilde atlaman. Gece 3.30ta çıkan kavgaya cezayı sabah 8de verdim doğru afedersin ya

Küfür etti adam bana mecbur kaldın,yoksa ceza vermeyecektin bendeki sorun bu. Ha özgür kalsaydı iyi olurdu tabii adam bir iki birşey söylüyordu bakıyorduk işte,acılık bir şey yok neyse ver ceza vereceksen de uzamasın

Küfür etti adam bana mecbur kaldın,yoksa ceza vermeyecektin bendeki sorun bu. Ha özgür kalsaydı iyi olurdu tabii adam bir iki birşey söylüyordu bakıyorduk işte,acılık bir şey yok neyse ver ceza vereceksen artık boş geçmezsiniz bunları siz

Hayırdır müneccim mi oldun şimdi ne biliyorsun ne yapacağımı. Senin sorunun bu gereksiz atlıyorsun. Dalgana bak bulaşma bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt