- 28 Ağustos 2018
- 2.049
- 1.962
- 698
Fatih Terim bizim kırmızı çizgimizdir; üzerine basanın canı çok yanar, gözünde ebediyen izlerini taşır, herkes ayağını denk alsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmeden sallama vakası gene, yönetime iftira moda olmuş.Asker arkadaşın yok üslubunu takında konuş. Al bakalım adam uyrı almış mı almamış mı?
Ekli dosyayı görüntüle 53769
Levent Abi bi duyum salsan ortaya da arkadaşlar biraz gevşeseNe binerim ama at gibi şerefsizim
Asker arkadaşın yok üslubunu takında konuş. Al bakalım adam uyrı almış mı almamış mı?
Ekli dosyayı görüntüle 53769
Fatih Terim bizim kırmızı çizgimizdir; üzerine basanın canı çok yanar, gözünde ebediyen izlerini taşır, herkes ayağını denk alsın.
Sana mı soracam kimin uyarılacağını? Özgür'ün acısı çıkmadı herhalde halen ağlıyorsun.İftiralardanda vazgeçmemişsin bakıyorumdaE senin asker arkadaşın mı millet,kendi yazdığın mesajların çetelesini tut önce son mesajından başla.İyi uyarma zahmetinde bulunmuşsunuz bu sefer
iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şöyle bir örnekle açayım konuyu. Bundan önceki iki transfer döneminde 1 numaralı ihtiyacımız forvet oyuncusu idi, aylarca fellik fellik forvet arandı...Bilmiyorum abi, açıkçası ben böyle düşünmüyorum.
Alan ın aynısı yaşıyoruz.Gelme ulan falcao gelme ! Baydi bu olay artik
Sana mı soracam kimin uyarılacağını? Özgür'ün acısı çıkmadı herhalde halen ağlıyorsun.İftiralardanda vazgeçmemişsin bakıyorumda