Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse kendi kural koymaya çalışmasın. Burada bir hakaret varsa sizin işiniz raporlamak.

Fatih Terim bizim kırmızı çizgimizdir; üzerine basanın canı çok yanar, gözünde ebediyen izlerini taşır, herkes ayağını denk alsın.
5y9keC13_400x400.jpg

Bilmiyorum abi, açıkçası ben böyle düşünmüyorum.
Şöyle bir örnekle açayım konuyu. Bundan önceki iki transfer döneminde 1 numaralı ihtiyacımız forvet oyuncusu idi, aylarca fellik fellik forvet arandı...

Bizim scout ekibinin bulabildiği tek oyuncu Tetteh imiş anladığım kadarıyla. Hoca, ara transferde 8 milyon istenmesinden duyduğu memnuniyetsizliği kameralar önünde ifade etti hatta, belli ki onun da aklına yatmış; 5 milyon olsa alacaklardı muhtemelen!..O zaman ''800 binlik topçu'' demiştim; osuruktan teyyare Çekya Liginde koskoca ikinci yarıda 2 gol atınca gözden düşmüş gibi görünüyor; hala da tırsıyorum doğrusu!..

Kaldı ki Marcao-Luyindama transferlerinin menajer marifeti olmadığını nereden biliyoruz?..Belki sorulduysa olumlu görüş bildirmekten ibarettir katkıları?!..

Son mesajlar kısmının üstünde kocaman resimli haber forum başlıkları var. hoşuma gitmedi. kaldırabiliyor muyuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt