Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.411
- 102.521
- 5.238
Esmiyor!Falcao gelmek istiyor, Monaco bonservis istemiyor? E o zaman daha ne 6222q?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Esmiyor!Falcao gelmek istiyor, Monaco bonservis istemiyor? E o zaman daha ne 6222q?
Maşallah Ahmet Bulut'un numarası bi bizde yok ve nedense herkese cevap veriyor.
Bende anlamadım adam maçtan sonra duş almadan mı çaktı imzayıooo haldun domaç demeko zaman kesindir.geleiblir tabi de adam 90 dk sahadaydı hazırlk macında,pek gelecek gibi değil
Acaba falcao olmazsa hazırda bekletilen golcu kim onu bulalım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen yaMaşallah Ahmet Bulut'un numarası bi bizde yok ve nedense herkese cevap veriyor.
Şu tarz konuşmalar oluyor herhalde
-Ahmet abi nasılsın
+ Kötü gitmiyor, yüzde 51
Gittiği gün edeceğim küfür ile belki yıllık ceza verecek forum yönetimi
Türk lirası karşılığı 20 milyon ediyor reyis. 20 milyon kazanabilmek için kaç forma satılması, Fener ol da kaç SMS atılması gerekiyor biliyor musun? Forma sponsoru olarak neften kaç para kazanabildik? Ben sakinim bu transferin olacağına inanıyorum Falcao olmasa da başka adamlarla iletişimde olduklarına Eminim. Devre arası bile aynı anda 10 forvetle görüşüyorlardı. Olmayacak olsa illa bizim yöneticilerden birisi olumsuz konuşurdu.Su Falcaonun golune bir bakin, adam saf kalite ya. ben olsam direk 3m bayardim.
Adam enfess
Yetti bu adam ya. Ulan gidiyorsan git kalıyorsan gel antremana çık işine saygın olsun nasıl bir adam bu ya.Gittiği gün edeceğim küfür ile belki yıllık ceza verecek forum yönetimi