Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.991
- 73.526
- 5.188
Valla çok iddialılar heralde haldun domaç aldı haberi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla çok iddialılar heralde haldun domaç aldı haberi
Geleceksen gel artık adamı deli etme yav
Hayır yanlışın var hocam ev sahibi ikna edildi. Nakliyat firması ben taşımam bu paraya monakodan diyormuş. Apo'nun ayarladığı laz nakliyat firmasına da Falcao'nun eşi güvenmiyormuş eşyalar Rize'ye falan gider diye![]()
ooo haldun domaç demekValla çok iddialılar heralde haldun domaç aldı haberi
o zaman kesindir.geleiblir tabi de adam 90 dk sahadaydı hazırlk macında,pek gelecek gibi değilseri 6 falan oynamaz.hoca da daha oynatmaz.6 nuamrada seriyi unutun.yoksa bol bol pas hatası ve ezilen bi ortasha görürüz
[/QU
Bu iş 1-2 Mil ile halledilse, bence bizimkiler çoktan verirdi. Kimlere ne veriyoruz.Ama gelinen noktada bedelsiz getiremiyorlar. Bizim oyuncuyla anlaştığımız aşikar.
Açıkçası bence Monaco bizimkileri oyalıyor zaman kazanıyor. Yeni santrafor almayı bekliyor. Bonservis bahane.
hoca deniyor her zamanki gibi.oynarsa küfür yer,sonra da defolur gider.bu kadar basitDonk varken bile 6 oynadığına göre hoca oynatmaz deme sergi
adam zaten 1ci sınıf santrafor, falcao bu tartışmaya açık bile değilSu Falcaonun golune bir bakin, adam saf kalite ya. ben olsam direk 3m bayardim.
Adam enfess
En son yönetim böyle bir açıklama yapmıştı,hatta bir değil iki forvet alacacagiz deyip elimizdeki forveti satıp yerine adam alamadan sezona başladık.Bence artık onlar da kendilerine güvenmiyor, inanmıyor.Falcao konusunda çik deki. Görüşmeler devam ediyor, sosyal medya ve diğer yerlerdeki yorumlar ve haberler gerçeklikle alakası yok. Orta saha transfer için gelişmeler olabilir yakında. Hocamız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 2-3 mevkiye daha oyuncu takviyesi yapıp transferi sonlandırmak. Bizden ayrılacak oyuncular olacak bu hafta içinde. Falan filan
Boş gecme.. tamam hicbisey söylemezsin ama abuk sabuk duyumcularinda agzinin payını ver.
Taraftar dan bilgilendirme yapmazsan taraftar isyana baglar