Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben biraz kötü yazdım galiba...

Oyuncu ile anlaştık, Monaco da haber bekliyoruz.

Ama Mendes ve Bulut bunları demişler yani... Siz oyuncu ile anlaştıktan sonra, (GS anlaştı veya anlaşmadı önemsiz) biz onu bedelsiz getiririz.

Diagne, seri emre feghouli babelli kadroda 30 golü bulur aslinda emre ve diagne her mac penalti yaptirir

Yazık!!! Koskoca Galatasaray en önemli transferini menajerlere yaptırıyor. Transferle ilgilenen yöneticisi Türkçeyi zar zor konuşuyor. Yok mu şu camiada iş bitirecek, tuttuğunu koparacak bir yönetici?
Aynen öyle. Monacoya yönetim kimse gitmiyor, ahmet bulutun kucağına oturmuş bekliyoruz. Rezillik.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet Bulut güya Gökhan Dinç’e konuşmuş. 01:00’da yayını var.

Bıktım yoruldum abi. Allah belamı versin tüm düzenim bozuldu ya. Ben her gün aynı saatte uyur, aynı saatte tuvalete giden adamım. Dengem bozuldu arkadaş ya. Iyi değilim. Gece uyanıyorum elime telefon, uyku kaçıyor.

Nasıl olacak abi böyle.

Seri 6 no oynayacak anlaşıldı

8 no için de banega gelirse iyi olur

.......... Seri... Banega.......
Emre..... Feghouli..... Babel/Onyekuru
.............. Falcao.............
seri 6 falan oynamaz.hoca da daha oynatmaz.6 nuamrada seriyi unutun.yoksa bol bol pas hatası ve ezilen bi ortasha görürüz

Falcao konusunda çik deki. Görüşmeler devam ediyor, sosyal medya ve diğer yerlerdeki yorumlar ve haberler gerçeklikle alakası yok. Orta saha transfer için gelişmeler olabilir yakında. Hocamız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 2-3 mevkiye daha oyuncu takviyesi yapıp transferi sonlandırmak. Bizden ayrılacak oyuncular olacak bu hafta içinde. Falan filan
Boş gecme.. tamam hicbisey söylemezsin ama abuk sabuk duyumcularinda agzinin payını ver.

Taraftar dan bilgilendirme yapmazsan taraftar isyana baglar

Ahmet Bulut güya Gökhan Dinç’e konuşmuş. 01:00’da yayını var.

Bıktım yoruldum abi. Allah belamı versin tüm düzenim bozuldu ya. Ben her gün aynı saatte uyur, aynı saatte tuvalete giden adamım. Dengem bozuldu arkadaş ya. Iyi değilim. Gece uyanıyorum elime telefon, uyku kaçıyor.

Nasıl olacak abi böyle.
İş gereği erken yatıyorum hafta içi gece kalktığımda direkt telefona sarılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt