Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YokYazık!!! Koskoca Galatasaray en önemli transferini menajerlere yaptırıyor. Transferle ilgilenen yöneticisi Türkçeyi zar zor konuşuyor. Yok mu şu camiada iş bitirecek, tuttuğunu koparacak bir yönetici?
Geçiniz bu cümleleri, niye Fatih Hoca konuşursa görevine mi son verecekler? Şuan Metin Oktay hocaya laf etse linç edilir.Hoca konuşsa ağır konuşacak geçen sene adam sırf taraftar için istifa etmiyorum dedi resmen daha ne desin bizim taraftarda zannediyor ki hoca yönetimle harika uyumlu..
Aynen öyle. Monacoya yönetim kimse gitmiyor, ahmet bulutun kucağına oturmuş bekliyoruz. Rezillik.Yazık!!! Koskoca Galatasaray en önemli transferini menajerlere yaptırıyor. Transferle ilgilenen yöneticisi Türkçeyi zar zor konuşuyor. Yok mu şu camiada iş bitirecek, tuttuğunu koparacak bir yönetici?
Eminim %100 yaşanmıştır
Galatasaray muhabirleri düdük olduğu için olmasınYav başlarım Ercanlar ına da Seten ine de
Niye biz fb muhabirlerinden alıyoruz abi haberleri
Çıksın ya yönetim açıklama yapsın ya da bizim muhabirler işini düzgün yapsın
seri 6 falan oynamaz.hoca da daha oynatmaz.6 nuamrada seriyi unutun.yoksa bol bol pas hatası ve ezilen bi ortasha görürüzSeri 6 no oynayacak anlaşıldı
8 no için de banega gelirse iyi olur
.......... Seri... Banega.......
Emre..... Feghouli..... Babel/Onyekuru
.............. Falcao.............
İş gereği erken yatıyorum hafta içi gece kalktığımda direkt telefona sarılıyorumAhmet Bulut güya Gökhan Dinç’e konuşmuş. 01:00’da yayını var.
Bıktım yoruldum abi. Allah belamı versin tüm düzenim bozuldu ya. Ben her gün aynı saatte uyur, aynı saatte tuvalete giden adamım. Dengem bozuldu arkadaş ya. Iyi değilim. Gece uyanıyorum elime telefon, uyku kaçıyor.
Nasıl olacak abi böyle.
Heyecandan selam veremeyecek adamlar birde oturup uzun uzun soru sorup cevap alacaklar ha? Hadi ordan kardeşim üstüne bir de sigara yakıp ülke durumunu zamları da konuşmuşlar mıBaşkanım fotoğraf çekilebilir miyiz?
Teşekkürler başkanım. Maksimum bu olmuştur