Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim Seri’yi 6 numara oynatması, Banega’yı beklediğini gösteriyor. Sistemi omum üzerine kurmuş

Seri Banega Belhanda.
Aynen öyle. Açıkçası herkes defansif dos istiyor ama bence banega daha iyi. Çünkü seri skorer oyuncu değil. Diğer dosta defansif olursa ligde kısır bir takıma döneriz. İlla CL ye göre takım kurulmaz, gerekirse donk 6 oynar çok zor maçlarda.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda Çok rezil bir topçu. 10 numarayı boş yere işgal ediyor. Galatasaray'ın on numarası böyle bir topçu olamaz. Culio bile daha yetenekli faydalı idi bundan

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Bugün bu adama dikkat ettim pananın 10 numarası belhanda'dan daha yetenekli

birden niye böyle olumsuz düşünülmeye başlandı hiç anlamıyorum.
falcao yaklaşık 15 gün önce zaten bize prensipte evet demişti.
diğer taraftan bu 15 günlük süre içinde sadece geçtiğimiz çarşamba günü monaco ile resmi görüşme yaptık, ki onu da biz değil mendes yaptı. ayrıca falcao'yu bedava çıkartacağım diyen de mendes'in kendisiydi.
monaco kulübü de bize yerine oyuncu almadan falcao'yu bırakamayacakları söyledi.
bunun üstüne zaten başka bir görüşme de olmadı.
ahmet bulut'un orda olması her gün monaco'nun kapısına gidiyor anlamı taşımıyor.
zaten yılın 6 ayını orda geçiriyor.
bu arada ahmet bulut'un medya tarafından bu kadar abartılmasına da ayrıca sinir oluyorum.
adamın menajeri bedava çıkartacağım demiş, ahmet bulut niye reklam yapıyor ki?
bence tavrı kesin koymak lazım. bonservis olmadan gelecekse gelsin, olmuyorsa önümüze bakalım.

(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)
4 Ağustos 2019 00:17 · gurrpegi

🔥🔥SON DAKİKA 🔥🔥 #FALCAO

Radamel Falcao: « #Monaco yeni bir sözleşme teklif etmedi bana, son bir senem kaldığı için gelen teklifleri değerlemdirmek istiyorum.

Gelen güzel teklifler var, ben de ailemi ve geleceğimizi düşünmek zorundayım. » #Ligue1Türkçe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt