Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atalay'ı da çok istekli gördüm. Yeteneklisin, sol ayaklısın, Terim gibi bir hocan var. Çalışsana kardeşim, o fizik ile Cafercan gibi kaybolup gideceksin.

EBEyGmBXsAIc1aE.webp

Mariano: "Banega ile oynamak benim için ayrıcalıktı. Çok kaliteli bir oyuncu. Futbolda her şey olabilir. Galatasaray’a gelir ve burada beraber oynarsak çok mutlu olurum."

Fatih hoca galiba 3 tane 8 numara ile oynamak istiyor gecmiste oldugu gibi (Okan-suat-Emre)

Ama seri’yi regista olarak kullanmak ne kadar dogru tartisilir,mesela naingolan gibi bir agresif mücadele gucu yuksek bir 8 numara transferi yapilsa ozaman seri regista rolunde sorun olmazdi ama farkli tarzda bi oyuncu gelirse defensief eksiklik ortaya cikabilir seri’de

Bu sayfanın admini duyumları nereden alıyor bilmiyorum ama Fransa ligindeki bütün transferleri biliyor.

Falcao bize gelirse ilk burası duyurur

Gurrpegi diyen var kanka. Yada Gurrpegi ile yakin iliskili. Geçenlerde Gurrpeginin birine yemek borcu vardi galiba. Sozlukten paylasmisti. Sonra bu ligue 1 sayfasinin altindan o biri ayni yemek konusunda bir soz etti admine.

Falcao monacodan kontrat istemiş bu çok net belli.Monaco da vermemiş şimdilik.Eğer monacodan yeni kontrat alamazsa bize gelir.

Monaco forvet işini 1 hafta içinde çözmezse ise bence takımda kalır yeni sözleşme alır

Fatih hoca galiba 3 tane 8 numara ile oynamak istiyor gecmiste oldugu gibi (Okan-suat-Emre)

Ama seri’yi regista olarak kullanmak ne kadar dogru tartisilir,mesela naingolan gibi bir agresif mücadele gucu yuksek bir 8 numara transferi yapilsa ozaman seri regista rolunde sorun olmazdi ama farkli tarzda bi oyuncu gelirse defensief eksiklik ortaya cikabilir seri’de
bakayoko ve banega gelecek gibi

Bakayoko, Kondogbia gibi oyuncular Bizi aşar. Daha gerçekçi alternatiflere bakmalıyız.

gel ulan artık gel gel
gel
gel
geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllll

Olumsuzluk yaratmaya bayılıyorsunuz. Bazılarınız totem yapıyor tamam onlara okey ama kimse bizim gibi değil forvet almadan elindeki forveti kimse göndermez. Falcao yeri kolay dolacak bir forvet değil. Monaco’nun işi uzatması gayet doğal.

Bilmiyoruz ki. Yani hocanın 3 8 ile oynayacağını sanmıyorum. yoksa josef wanyama bakayoko isimleri çıkmazdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt