- 1 Ağustos 2014
- 63.859
- 75.064
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzatmak isteseler çoktan uzatırlardı. 33 yaşındaki Falcao'ya 1 yıl teklif etseler bile sözleşmesi 35 yaşında bitecekYalnız Monaco bizim verdiğimiz maaşı verip sözleşme yapabilir bu açıklamadan sonra
Gomis gibi düşün bizde Gomis'i maliyetinden dolayı yolladık ama 32 yaşındaki Gomisten 6 milyon euro bonservis aldık.
Monaco sözleşme teklif ederse bu kalır
Maliyetinden yollamadık. Ekstra para istedi ve paraya ihtiyacımız vardı. Değilse maaşını çok rahat ödüyordukGomis gibi düşün bizde Gomis'i maliyetinden dolayı yolladık ama 32 yaşındaki Gomisten 6 milyon euro bonservis aldık.
valencia istemiyoki.5-6 forvetleri varBiz olur Valencia olur bilemiyorum ama adam kibarca gitmek istiyorum demiş. Kaç yıllık kulübü ortada konuşması normal.
ömer bayramdan 8 numara,seriden de stoper yarattıFatih Hoca Manchester United'in basinda olsa CL falan rahat kazanirdi. Adam cildirmasin da kim cildirsin.
Son gün alip 4 ay oynattigimiz Diagne haric adamin elindeki forvetler Eren Derdiyok, Mugdat Celik, Adem Büyük ve Konstantinos Mitroglou idi.
Biz çok güzel teklif yapmışız, Falcao da önündeki 3 yılını sağlama alma derdinde. Ya Monako’dan kallavi bir yeni sözleşme kapar ya da bize gelir. 3. alternatif yok yani benim anladığım bu.falcao: Galatasaraya geleceğim
GScimbom forum:monacoda kalmak istiyor
+vergi meselesivalencia istemiyoki.5-6 forvetleri var
monaco da miksen kalmaz zorlamayalım abiBiz çok güzel teklif yapmışız, Falcao da önündeki 3 yılını sağlama alma derdinde. Ya Monako’dan kallavi bir yeni sözleşme kapar ya da bize gelir. 3. alternatif yok yani benim anladığım bu.