Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Monaco bizim verdiğimiz maaşı verip sözleşme yapabilir bu açıklamadan sonra
Uzatmak isteseler çoktan uzatırlardı. 33 yaşındaki Falcao'ya 1 yıl teklif etseler bile sözleşmesi 35 yaşında bitecek
Monaco bu paraları vermek istemiyor neden uzatsın. Biz Falcao'ya büyük ihtimal 2+1 sözleşme teklif ettik

Gomis gibi düşün bizde Gomis'i maliyetinden dolayı yolladık ama 32 yaşındaki Gomisten 6 milyon euro bonservis aldık.

Renktas yilligi 4 milyon euro olan bir oyuncu ile 10 milyon euro olan bir oyuncu arasinda fark olmasi normal bir durum

Biz zaten gol krali olan gomis’ten 10 milyon euro kazanmadik normal bir ücret geldi ve arap piyasasindan geldi,gulyano nun falan 15-16 milyon euro piyasasi olan bir ulkeden

Biz olur Valencia olur bilemiyorum ama adam kibarca gitmek istiyorum demiş. Kaç yıllık kulübü ortada konuşması normal.

Fatih Hoca Manchester United'in basinda olsa CL falan rahat kazanirdi. Adam cildirmasin da kim cildirsin.

Son gün alip 4 ay oynattigimiz Diagne haric adamin elindeki forvetler Eren Derdiyok, Mugdat Celik, Adem Büyük ve Konstantinos Mitroglou idi.
ömer bayramdan 8 numara,seriden de stoper yarattı

Monakonuzun monakko salın beni mi desin adam ne desin. Kaç yıldır oradan ekmek yemiş, profesyonel futbolcu. Net gitmeyi düşünüyor. Kibarca söylemiş o da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt