Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deniz türüç’ün alınmaması çok iyi oldu. Hem 3.5 bonservis verecektik hem de 1.8 yıllık. Marcao 900k luyindama 1m alıyor aq sen kimsin.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ronaldo içinde iki kere gaz verip rın rın yapmışÜmit Hoca "Hocam Falhağo geliyo mu?" sorusuna kornayla iki kere dıt dıt yaptı. Demek ki geliyor. H.O
O sırada ters yönden gelen bir arabaya dıt dıt yaptığı söyleniyorÜmit Hoca "Hocam Falhağo geliyo mu?" sorusuna kornayla iki kere dıt dıt yaptı. Demek ki geliyor. H.O
Bu iş bitmiş h.o
Emre'nin birebirde calim atamayacagi oyuncu yok gel gor ki devaminda is yapmasi lazim bknz:asist
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
öndeki turhan mıDuyum-ül best
1) Diagne'nin arabasının paketlenmesi
2) Davala'nın kafa sallaması
Şimdi arkadaşlar bir soru soracağım. Fikrinizi merak ediyorum.
Belhanda'dan performans artışı görebilirmiyiz?
Seri'nin gelmesi ile performansı artabilir diye düşünüyorum. Seri'nin gelmesi onu rahatlatacak topu almak için çok sık geriye gelmeyecek. Daha fazla ileri de kalacak. Seri'nin yanına Deep Lying Mildfielder tarzı bir oyuncu gelirse örneğin Schneiderlin gibi daha da verimli olacaktır Belhanda.
Son iki sezonda da 10 asist sayısına ulaştı. Asist de sıkıntı yok gol sayısını artırabilir.
Ceza sahasında girmiyor ki hiç. Halbuki girse skor yapacak. Bu biraz alışkanlıkla alakalı

Galatasaray'da Falcao transferine sponsor olması planlanan NEF nakit 1.5 milyon Euro vermeyecek. NEF, Sarı Kırmızılı kulübe bu fiyata denk daire verecek.
Bana kiralarlar mi acaba
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şimdi arkadaşlar bir soru soracağım. Fikrinizi merak ediyorum.
Belhanda'dan performans artışı görebilirmiyiz?
Seri'nin gelmesi ile performansı artabilir diye düşünüyorum. Seri'nin gelmesi onu rahatlatacak topu almak için çok sık geriye gelmeyecek. Daha fazla ileri de kalacak. Seri'nin yanına Deep Lying Mildfielder tarzı bir oyuncu gelirse örneğin Schneiderlin gibi daha da verimli olacaktır Belhanda.
Son iki sezonda da 10 asist sayısına ulaştı. Asist de sıkıntı yok gol sayısını artırabilir.