Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ümit Davala CV:
1-Milana penaltıdan gol atıp Galatasaray ı Uefa ya taşımak
2-2002 Dünya Kupası saç modeli
3-Rap albümü
4-Motor kaskı içinden Falcao duyumu vermek

Deniz türüç’ün alınmaması çok iyi oldu. Hem 3.5 bonservis verecektik hem de 1.8 yıllık. Marcao 900k luyindama 1m alıyor aq sen kimsin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

türüçle mürüçle uğraşacaklarına ali yavuz çektar orhanı alalım kadroya

Şimdi arkadaşlar bir soru soracağım. Fikrinizi merak ediyorum.

Belhanda'dan performans artışı görebilirmiyiz?

Seri'nin gelmesi ile performansı artabilir diye düşünüyorum. Seri'nin gelmesi onu rahatlatacak topu almak için çok sık geriye gelmeyecek. Daha fazla ileri de kalacak. Seri'nin yanına Deep Lying Mildfielder tarzı bir oyuncu gelirse örneğin Schneiderlin gibi daha da verimli olacaktır Belhanda.

Son iki sezonda da 10 asist sayısına ulaştı. Asist de sıkıntı yok gol sayısını artırabilir.

Seri'nin gelmesi ile performansı artabilir diye düşünüyorum. Seri'nin gelmesi onu rahatlatacak topu almak için çok sık geriye gelmeyecek. Daha fazla ileri de kalacak. Seri'nin yanına Deep Lying Mildfielder tarzı bir oyuncu gelirse örneğin Schneiderlin gibi daha da verimli olacaktır Belhanda.

Son iki sezonda da 10 asist sayısına ulaştı. Asist de sıkıntı yok gol sayısını artırabilir.

Ceza sahasında girmiyor ki hiç. Halbuki girse skor yapacak. Bu biraz alışkanlıkla alakalı

9golan olayının olmasını isterdim bize melo gibi karakter katacak adamdı eşinin hastalıgı herseyi pic etmis maalesef

moralini bozmak istemem bellki seviyorsun bu deve çobannın ama bu heriften bi skım olmaz olacagının maximmu gecen senekiydi

böyle disiplinsiz adamlar tutulmuyor artık bizse cuvalla para veriyoruz her buyuk macta beyefendı olayların icinde maaşa baksan sanırsın banega

hoca evladı gibi sevmeseydi cok rahat satardık hata yapıyor hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt