Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
kaç ay oldu yahu. kesin yattı ve açıklamaya çekiniyorlar freudcum. son gün Adebayor filan alır gelir bunlar.
Evvela psikiyatriden ben randevu alirim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaç ay oldu yahu. kesin yattı ve açıklamaya çekiniyorlar freudcum. son gün Adebayor filan alır gelir bunlar.
nalaka
Kagit ustunde iyi guzel hos duruyor da, Marcao ve Luyindama haric avrupa'ya satabilecegin bir oyuncu bile yok kadroda, 25 yas alti sadece 2 oyuncu var. Biraz basaksehir'in gecen sezonun yasli kadrosuna benziyor.
Falcao transferini cok istiyorum, hatta takimda sevdigim oyuncular arasinda 1 numaraya yerlesecektir. Ama bukadar kendini düsürmemek lazim. Monaco´nun elinden cikarmak icin cirpindigi oyuncu icin, bukadar delirmeye, sürekli bin bir video yapmaya gerek yok. Bunlar bizi avrupa acisindan yükselten degil, düsüren olaylar.

Bence de hata yapıyor. Hiç mutlu değilim bu dangalağın takımda kalmasından.moralini bozmak istemem bellki seviyorsun bu deve çobannın ama bu heriften bi skım olmaz olacagının maximmu gecen senekiydi
böyle disiplinsiz adamlar tutulmuyor artık bizse cuvalla para veriyoruz her buyuk macta beyefendı olayların icinde maaşa baksan sanırsın banega
hoca evladı gibi sevmeseydi cok rahat satardık hata yapıyor hoca
Aynen öyle, eğer gelirse de rossi - boca juniors olayı gibi bişi olacak. Avrupanın gözünde boca nerededir acaba?Falcao transferini cok istiyorum, hatta takimda sevdigim oyuncular arasinda 1 numaraya yerlesecektir. Ama bukadar kendini düsürmemek lazim. Monaco´nun elinden cikarmak icin cirpindigi oyuncu icin, bukadar delirmeye, sürekli bin bir video yapmaya gerek yok. Bunlar bizi avrupa acisindan yükselten degil, düsüren olaylar.
evlendi birkaç sene önceSetenay cankat muazzam bir kadin ya
Falcao malcao ayağına çok üzerinde duramadık ama messiden zerre eksiği yok adı zorginho olsa hiç tanımasak şu videoları izleyip sabahlara kadar nöbette bekleriz.
Kafayı yer giderse orda, delirtirler adamıAli Ece NTV'ye geçmiş. Hayırlı olsun. Keşke Aspor'a gelsede millet yorumcu görse.