Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
439515a1e2665474eb6c1eab3db6ee23-jpg.53422

;D

tenor.gif

Falcao transferini cok istiyorum, hatta takimda sevdigim oyuncular arasinda 1 numaraya yerlesecektir. Ama bukadar kendini düsürmemek lazim. Monaco´nun elinden cikarmak icin cirpindigi oyuncu icin, bukadar delirmeye, sürekli bin bir video yapmaya gerek yok. Bunlar bizi avrupa acisindan yükselten degil, düsüren olaylar.

Kagit ustunde iyi guzel hos duruyor da, Marcao ve Luyindama haric avrupa'ya satabilecegin bir oyuncu bile yok kadroda, 25 yas alti sadece 2 oyuncu var. Biraz basaksehir'in gecen sezonun yasli kadrosuna benziyor.

Bunlar değil gençleri pişirip satmalıyız Ozanfor , Ali Yavuz gibi bu 11 kupa kazanacak gençlerde pişip satılacak yılda 2 topçu satsan bile yeter

Falcao transferini cok istiyorum, hatta takimda sevdigim oyuncular arasinda 1 numaraya yerlesecektir. Ama bukadar kendini düsürmemek lazim. Monaco´nun elinden cikarmak icin cirpindigi oyuncu icin, bukadar delirmeye, sürekli bin bir video yapmaya gerek yok. Bunlar bizi avrupa acisindan yükselten degil, düsüren olaylar.

taraftar olarak büyük isimlere karşı zaafımız var. başka takımların o isimlere yaklaşımı çok değiştirmiyor bu durumu.

bundan 4-5 yıl evvel thierry henry abd'deki takımından ayrılınca sosyal medyada bir süre dilenmiştik ama 2-3 hafta sonra adam futbolu bıraktı. ;D

moralini bozmak istemem bellki seviyorsun bu deve çobannın ama bu heriften bi skım olmaz olacagının maximmu gecen senekiydi

böyle disiplinsiz adamlar tutulmuyor artık bizse cuvalla para veriyoruz her buyuk macta beyefendı olayların icinde maaşa baksan sanırsın banega

hoca evladı gibi sevmeseydi cok rahat satardık hata yapıyor hoca
Bence de hata yapıyor. Hiç mutlu değilim bu dangalağın takımda kalmasından.

Aynen öyle, eğer gelirse de rossi - boca juniors olayı gibi bişi olacak. Avrupanın gözünde boca nerededir acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt