- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Falcao yine gelmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Levent abi senin çalıştığın kurum neden Avrupa takımlarına milyonlarca dolar akitirken bize üç kuruş para veriyor ayrıca bizim takimlara yukardan dayatma olabilirmi sence avrupada herkes THY reklamıyla çıkıyor verdikleri rakamlar cidden çok komik arka planda birşeyler dönüyor bence barizBenim ismimi de Ever Banega yapar mısınız?![]()
Hiçbir isim çıkmaması beni korkutuyor. Topal is loadingDos bölgesine kimi alırız beyler?
Wanyama, M'villa gibi tecrübeli adamlar mı?
Sissoko, Sangare gibi gençler mi?
Yoksa Cuellar gibi ismi pek duyulmamış bir Latin mi?
Ve ya son çare Topal çöpünü mü?
Hoca hangisini tercih eder?
Renktaşım sonuç doğru da parantez içi 2*2 değil onun için yazdım zaten sonuç 16.Yoo hatta soyle yap
8:2(2*2)
4*4
16
Senin yazdigin 1 cikmasi icin
8/2(2*2)=1
Oyle yazmamis
Bizim altyapıdan çıkan gençler genelde top kullanma tekniği iyi yetenekli ama fizik olarak kendi yaşıtlarının bile çok gerisinde olan gençler oluyor bir tek Abdussamed ve Ozan vardı fiziği iyi olan Abdussamed sakatlandı Ozan kendisini geliştirdi ve bu noktaya gelebildiMehmet ozcani başka isimlerle kiyaslamayin heleki bizim bebelerle Mustafa kapıyı Allah korusun o fizikle hastanelik ederler bizim ligte
Bu cocugu keşfeden bizim kekolar değil zaten yabancı scoutlar inceleme yazıları var sessiz sedasız ucuza alacaklardı zeki celik gibi
Tarzı ön libero gibi ama ayağı pasları çok çok iyi
Yok duran toplardan 38 asist akan oyunda 24-29 arası yapar çöpün teki ya bunun ağa babası emre akbaba ne yapmış ki bu ne yapacak anca kayseride alanyada oynasınlarAha buraya yazıyorum bu Deniz Türüç Fenere çok ekmek yedirir. Tamam saygı duyuyorum bize gelmesin forumun yüzde 80i istemiyor. Ama fenere gitmesin gerçekten faydalı olur Hiç yoktan duran toplardan 10-15 asist yapar fenerde. İnşallah takımında kalır
E takas yapalım. Versinler Onyekuru'yu, alsınlar Diagne'yi.
Emre Mor'u renklerine bağlayan Galatasaray, dünyaca ünlü forvet Radamel Falcao'nun da işini bitirdi. 33 yaşında ki forvet Fransız kulübüne "Kalırsam 12 Milyon Euro ödeyeceksiniz. Bırakın gideyim" dedi ve sorun çözüldü. (Akşam)
Remye kim 8m avro teklif etmiş. :d

Ne zaman buna benzer ekmek yedirmiş de yine yedirecekmiş?Aha buraya yazıyorum bu Deniz Türüç Fenere çok ekmek yedirir. Tamam saygı duyuyorum bize gelmesin forumun yüzde 80i istemiyor. Ama fenere gitmesin gerçekten faydalı olur Hiç yoktan duran toplardan 10-15 asist yapar fenerde. İnşallah takımında kalır
Hiçbir isim çıkmaması beni korkutuyor. Topal is loading
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Direk Luyindama'nın daha risksiz oynayan versiyonu bir defansif orta saha isterim takımda ama tabi öyle tek özelliği defans yapmak olmayacak Luyindama gibi hava toplarinda çok etkili fiziği çok güçlü ve gerektiğinde topla beraber çıkabilecek bir oyuncu isterimDos bölgesine kimi alırız beyler?
Wanyama, M'villa gibi tecrübeli adamlar mı?
Sissoko, Sangare gibi gençler mi?
Yoksa Cuellar gibi ismi pek duyulmamış bir Latin mi?
Ve ya son çare Topal çöpünü mü?
Hoca hangisini tercih eder?
Rıdvan dün baya bir tırsmış
İçimden geçenler tam olarak bu vallahi