Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.920
- 6.599
- 2.463
Yeminle forumca paranoyak olduk ya da olmak üzereyiz..modeste da gizli gizli gelmisti @Hakan Duztepe dedigi gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeminle forumca paranoyak olduk ya da olmak üzereyiz..modeste da gizli gizli gelmisti @Hakan Duztepe dedigi gibi
yoo gecen yazdan beri olduk.. bu sene tescillendiYeminle forumca paranoyak olduk ya da olmak üzereyiz..

Onu diyorum işte. EPL takımları piyasayı daraltıp yükseltiyorlar. Biraz dikkat çeken futbolcuya talip oldukları anda diğer taliplileri devre dışı kalıyor. EPL den sekenleri de diğer büyük ya da sıçrama yapması kolay liglerin takımları alıveriyorlar...Aston Villa olduğu için 12, EPL takımları ederinin iki katını veriyorlar neredeyse.
valla bende rezapsiyonisttim şahsen Falcoa bizim otelde rezarvasyon yaparsa çatır çatır söylerim iştende kovabilirler umsumda olmaz

Bi pisikiyatra görünmek lazim su transfer sezonu bitinceyoo gecen yazdan beri olduk.. bu sene tescillendi![]()
Kaynak el watan diye yazmışlar.sallamasyon mu acabaSporcope isimli fener dilosunu paylaşmamanızı bir kez daha ve son defa rica ediyorum.
rekorları al üst eder yeterki Rabbim sakatlık vermesinDiagne, Sow, Webo, Baros gibi adamlar bu lige damga vurmustur.
Eger konsantre olursa Falcao'yu düsünemiyorum bile.
Bu nasil is ya ust taraf 3 yildiz alt short 2 yildiz ? Bi takim kendini bu kadar rezil eder. Boşa kuş beyinli demiyoruz bunlara yaEkli dosyayı görüntüle 53362
Hocam avukat mısınız ?Icimden bir his seref aydinin 1 saat icinde gelip mujdeyi verecegini soyluyor![]()