Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.001
- 73.546
- 5.188
Ugandadaki kabileler artık bunu biliyor zaten. Monacoyu ikna edemezsek nah alırızNevzat Dindar: ''Falcao transferinde bir problem yok, Falcao ile anlaşıldı''
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ugandadaki kabileler artık bunu biliyor zaten. Monacoyu ikna edemezsek nah alırızNevzat Dindar: ''Falcao transferinde bir problem yok, Falcao ile anlaşıldı''
Falcao aslında 35 yaşındaymış diyor emre bol
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Favorisi Linnes şu an. İstikrarlıymış, duymuş benden sanırım. Hea yakışıklı da oğlan diyorum "ne alaka ya" diyor. Kadınlar acayip ya. 
Kendisi de taş çatlasın 10 yaşında falan...Falcao aslında 35 yaşındaymış diyor emre bol
Falcao aslında 35 yaşındaymış diyor emre bol
6 numara değilde Banegaya gömecekler sanirim diagnenin parasını 3 tane 8 ile oynayacağız gibi6 numara duyumu da yok hiç. 31 Ağustos u beklemeye karar verdik demek ki güzel.
Üretildigi anda Yelpazemi sallamis?Falcao aslında 35 yaşındaymış diyor emre bol
Adem Büyük,Linnes,FalcaoValla İstanbul'a taşınma durumumuz var. Bayramdan sonra belli olacak. Kombine alalım mı diye hanıma altyapı çalışması yapıyorum. Henüz hı mı diyor da şöyle yakışıklı 2-3 oyuncumuz olabilse kendi beni ikna ederdi çoktan "şöyle de Galatasaray, böyle de destek olalım" diye. Bazen hatırladığın oyuncuları say diyorum Emre Aşık'tan başlıyor, Elmander'e kadar hep yakışıklılar anca.Favorisi Linnes şu an. İstikrarlıymış, duymuş benden sanırım. Hea yakışıklı da oğlan diyorum "ne alaka ya" diyor. Kadınlar acayip ya.
Konu nereye geldi alacağım ben de bu yıl kombine inşallah.
Biraz yakışıklısı bol kadro olursa hanımı ikna etmek kolaylaşıyor. Lütfen transfer ekibimiz ve yönetim bunu da düşünsün.![]()
Bölme daha öncelikli yani?

İstanbula gelmeValla İstanbul'a taşınma durumumuz var. Bayramdan sonra belli olacak. Kombine alalım mı diye hanıma altyapı çalışması yapıyorum. Henüz hı mı diyor da şöyle yakışıklı 2-3 oyuncumuz olabilse kendi beni ikna ederdi çoktan "şöyle de Galatasaray, böyle de destek olalım" diye. Bazen hatırladığın oyuncuları say diyorum Emre Aşık'tan başlıyor, Elmander'e kadar hep yakışıklılar anca.Favorisi Linnes şu an. İstikrarlıymış, duymuş benden sanırım. Hea yakışıklı da oğlan diyorum "ne alaka ya" diyor. Kadınlar acayip ya.
Biraz yakışıklısı bol kadro olursa hanımı ikna etmek kolaylaşıyor. Lütfen transfer ekibimiz ve yönetim bunu da düşünsün.![]()
Valla İstanbul'a taşınma durumumuz var. Bayramdan sonra belli olacak. Kombine alalım mı diye hanıma altyapı çalışması yapıyorum. Henüz hı mı diyor da şöyle yakışıklı 2-3 oyuncumuz olabilse kendi beni ikna ederdi çoktan "şöyle de Galatasaray, böyle de destek olalım" diye. Bazen hatırladığın oyuncuları say diyorum Emre Aşık'tan başlıyor, Elmander'e kadar hep yakışıklılar anca.Favorisi Linnes şu an. İstikrarlıymış, duymuş benden sanırım. Hea yakışıklı da oğlan diyorum "ne alaka ya" diyor. Kadınlar acayip ya.
Adem Büyük,Linnes,Falcao