Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne satışı falcao transferinden bile önemli eğer 15 falan alırsak diagneden zaten hoca efso bir kadro kurur o parayla ama kiralık ama bonservisiyle

Falcao transferi gerçekleşir, Diagne ve Mitroglu da gönderilebilirse bize açık alanda iş yapacak, dripling özelliği olan süratli, atletik bir forvet gerekir diye düşünüyorum.

İzleyebildiğim kadarıyla Paul Onuachu bu tanıma hiç uygun olmayan bir forvet, uzun boyu nedeniyle koordinasyon sorunu olan bir oyuncu.

Fatih Terim Hocamızın bu tip bir transfere onay vereceğini şahsen inanmıyorum, daha doğrusu inanmak istemiyorum, şayet olur da alınırsa umarım ben yanılırım.

Falcao transferi gerçekleşir, Diagne ve Mitroglu da gönderilebilirse bize açık alanda iş yapacak, dripling özelliği olan süratli, atletik bir forvet gerekir diye düşünüyorum.

İzleyebildiğim kadarıyla Paul Onuachu bu tanıma hiç uygun olmayan bir forvet, uzun boyu nedeniyle koordinasyon sorunu olan bir oyuncu.

Fatih Terim Hocamızın bu tip bir transfere onay vereceğini şahsen inanmıyorum, daha doğrusu inanmak istemiyorum, şayet olur da alınırsa umarım ben yanılırım.

blessing eleke
ricardo marquez

Vizyoner Ali Koç'un yerli çöplere milyonlar saçmasının sebebi Nihat Özdemir'den yabancı kontenjanının düşeceğine dair bir söz alması olabilir mi?
Bir boq yapamazlar ateş olsalar cürüm kadar yer yakarlar bunların alayının futboldaki mevcut ağırlığı fatih hocanın sol billuruna denk değildir.

Monaco ile anlaştıysak ve forvet almalarını bekliyorsak daha ne toplantısı yapıyoruz beklemeye geçmemiz lazım haberler hep kolpa bence daha kesin anlaşma yok ve görüşmelerin uzaması da iyi değil..

SON DAKİKA | Menajer Ahmet Bulut ve Jorge Mendes şu sıralarda Monaco kulübü ile görüşme halinde (TRT Spor)
Ne olduğunu tahmin edeyim..

Monaco bonservis istemiştir..3..4
Biz ffp yi söylemişizdir..
Falcao nun ücretine bonservis eklenmiş o para da falcao nun monaco dan alacaklarından düşülmüştür

Muhasebe işlemi yapılıyor anladığım kadarıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt