Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri var diyor biri yok diyor arkadaş var mı yok mu14M euroya satildiysa
4m eurodan yuzde 25% Kasimpasaya gidecek.
Biri var diyor biri yok diyor arkadaş var mı yok mu
Falcao transferi gerçekleşir, Diagne ve Mitroglu da gönderilebilirse bize açık alanda iş yapacak, dripling özelliği olan süratli, atletik bir forvet gerekir diye düşünüyorum.
İzleyebildiğim kadarıyla Paul Onuachu bu tanıma hiç uygun olmayan bir forvet, uzun boyu nedeniyle koordinasyon sorunu olan bir oyuncu.
Fatih Terim Hocamızın bu tip bir transfere onay vereceğini şahsen inanmıyorum, daha doğrusu inanmak istemiyorum, şayet olur da alınırsa umarım ben yanılırım.
Bir boq yapamazlar ateş olsalar cürüm kadar yer yakarlar bunların alayının futboldaki mevcut ağırlığı fatih hocanın sol billuruna denk değildir.Vizyoner Ali Koç'un yerli çöplere milyonlar saçmasının sebebi Nihat Özdemir'den yabancı kontenjanının düşeceğine dair bir söz alması olabilir mi?
Adamlar vereceği haberleri verdi zatenYabanci basinda Falcao haberi bugun yok, bu nedenle bir gelisme olmayacaktir. Trt vs. tirt
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne olduğunu tahmin edeyim..SON DAKİKA | Menajer Ahmet Bulut ve Jorge Mendes şu sıralarda Monaco kulübü ile görüşme halinde (TRT Spor)