İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
19:05'e el sallarkene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşin olup olmaması zerre umrumda değil, yeter ki bu takıma yakışır bir forvet ve ortasaha alsınlar yani B,C,D planları olsun yani. Ki bu noktada ne kadar başarılı oldukları yaşanarak tescillendi.Yahu beyler talip olduğumuz oyuncu Falcao. Yonetiminde suana kadar yaptigi butun hareketler cok pozitif. Bir hatasını goremedim suana kadar (buna Adem transferide dahil). Yonetim üzerindeki baskiyi inanılmaz derecede hissediyor ve bu yuzden sinirlari zorladigini biliyoruz. Bu iş olacak gibi. Lakin olmazsa yonetime olan sempatim zerre sarsilmaz. Ben bu yonetimi seviyorum ve benimsiyorum
Ahmet Bulut oyuncunun bonservissiz alınması konusunda Monacolu yöneticileri ikna edemeyince, akşam saatlerinde temsilcilerle son kez pavyonda görüşme ayarlamış. Sabaha doğru herşey belli olur.
Bale gelmeyecekmişSayfa 34ten geliyorum , kesin bișeler oldu 80i geçmiş..
Abi önemli olan Falcao'nun gelip gelmemesi değil.Bu olayın Alan-Pato-Modeste olayına dönmesi.Hepsiyle her gün anlaşıyorduk hiç biri olmadı ve bu olayların hepsinin sonunda üzülen ve zarar gören biz olduk
İşin olup olmaması zerre umrumda değil, yeter ki bu takıma yakışır bir forvet ve ortasaha alsınlar yani B,C,D planları olsun yani. Ki bu noktada ne kadar başarılı oldukları yaşanarak tescillendi.
Rahmetli denayer geldi aklimaEverton Onyekuru'yu Monaco'ya satacaktı.
Ancak Onyekuru sözleşmeyi imzalamaya yanaşmıyor.
Hatta Wolfsburg,Atalanta,Napoli,CSKA'nın da teklifleri olduğu ancak hiçbirine gitmeyi kabul etmeyen oyuncu,
G.Saray'da oynamak istiyor.
Everton kararını haftaya verecek.
(Sport Witness)
ONYEKURU GEL BURAYA HEYKELİNİ DİKELİM....
Bu iş bitmiş h.o
Tabi oyle. Ama yonetim başından beri diyorki bizden baska mecralardan haber beklemeyin/inanmayin. Biz ise Zulfo agasindan tut Wolverinlerine kadar takip edip ordan gelen haberlere inaniyoruz ve sonra yonetime patliyoruz.
Alan ve Modeste de is bilmezlik/acemilik baş gosterdi. Suan bunlari pek yasamiyoruz gibi. Buda gayet guzel