- 26 Kasım 2012
- 185.631
- 258.400
- 5.998
gelem mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dedikleri kardan pay yani 14'e satarsak 14-13=1 milyonun %25'i varsa eğer dedikleri madde.
Kar'dan paydır o. Yani sıkıntı yok, zaten en fazla 1-2 mln karımız olur.Aspor simdi söylediler diagne satisindan %25 daha pay vericekmisiz kasimpasaya biz bu adami simdi kaca almis oluyoruz 10 milyon + 3 milyon sampiyonluk birde %25 mi , inanmak istemiyorum saka gibi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
edit: süreçleri benzer olduğu için öyle yazdım. monaco adam alınca bırakacakmış.Sakin olun arkadaşlar gelecektir
Geçmişini okuduğumunun duyumcu müsvettesiGurrpegi,
edit: süreçleri benzer olduğu için öyle yazdım. monaco adam alınca bırakacakmış.
1 Ağustos
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dünyada bunu bekliyecek tek klup biziz zaten böyle saçmalık böyle beceriksizlik böyle işbilmezlik olamazMonaco’nun transfer yapmasını beklicez demekki
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tek kelimeyle rezillikDedik dedik dilimizde tüy bitti bu yönetime gram güvenmeyin gomis olayı forvetsiz geçen 6 ay diagne mitroglou kazığı falcao gelse de gelmese de güvenmeyin..
Sureci aynı sonucu da aynı olmama ihtimali kaç ki 2 kere olduysa üçüncü de aynı sonuç olur..edit: süreçleri benzer olduğu için öyle yazdım. monaco adam alınca bırakacakmış.
Dedi
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi