Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.318
- 25.694
- 3.183
kendi nöbetimiz yetmezmiş gibi bir de monaco'nun forvet nöbetini tutacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre'nin BacanağıEn soldaki teyze kim?
Patates olan kim Jovetic mi?Arkadaşlar Falcao gelir gelmesine de 20 ağustostan önce gelmez.Adamların ligi haftaya bugün kimi alacaklar da forvete direk koyacaklar.Elde olan 2 forvetleri patates zaten.Çok bekleriz yani
Ligleri başlıyor diğer takımlar bizim gibi değil ki forvetsiz girsinler abi.Bu süreç ya bu pazartesiye kadar biter ya da bayramdan sonraya kalır.Araya maç girecek bayram var zor yaniYa şimdi yada hiç desen kesin verirler zaten kurtulmak istiyorlar falcaodan isteyende yok bizden başka
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bize yolla bizde gorelım? Bazı uyeler süphelenıp raporlamadan söyleyımHeyecan yapmayin, O A'ya baskan bitti, pr calismalarini ve urunleri hazirladigimizdan geliri arttirmak icin duyuruyu bekletiyoruz yazmis. Gurrpegi Banega bitti de yazdi, son verdigi ver kirmiziyi da patladi. O A'da konusmanin screenshotlari da mevcut. Falcao bizde 100% Olmazsa O A'nin instagrami veririm soversiniz

Forumda moderatörler kendi aralarında takılırlarBirazdan Al Rayyan forvet satmadan forvet almayacakmış haberleri çıkar
Nerden bilelim Özgürden haber aldığınıHeyecan yapmayin, O A'ya baskan bitti, pr calismalarini ve urunleri hazirladigimizdan geliri arttirmak icin duyuruyu bekletiyoruz yazmis. Gurrpegi Banega bitti de yazdi, son verdigi ver kirmiziyi da patladi. O A'da konusmanin screenshotlari da mevcut. Falcao bizde 100% Olmazsa O A'nin instagrami veririm soversiniz
Sadece hız demek doğru olmaz, sürekli oyunun içinde olması ve pozisyon bilgisi iyi Onyenin. Bitiriciliği de ligdeki çoğu santrafordan daha iyi.
Dünya piyasasında bitiriciliği iyi kanat oyuncuları her zaman çok değerli olmuştur, tek eksiği şampiyonlar ligi çünkü kendisini iki ligde ispatladı, ŞL de olursa ederi 30 m euro olacaktır.
biri altyapıdan çıkma diğerini tanımıyorum ama beğenmiyorlar diye biliyorum çünkü it gibi forvet istiyor taraftarları her postun altındao 2 patatesten birini alsak is yapar mı
kimmis onlar
Feguli niye yoksa ondan. Adam final oynadı.Diagne kampta niye yok?
Blöf yapip masadan kalkiyoz desek, ula Falcao baska takima gitmeyebilir diyip verirler mi acaba
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha önceden Galatasaraylı olduğunu açıklayan Hakan Çalhanoğlu Instagram'da Galatasaray'ı takip etti.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Raporlayabilirsiniz. Ben renktaslara gordugum bilgiyi verdim. O A instagramdan tek goruntulemelik gorsel atti. Dileyip gormek isteyene ozelden O Anin instagramini veririmBize yolla bizde gorelım? Bazı uyeler süphelenıp raporlamadan söyleyım