Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
falcoa gelmedi mi hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jovetic sakatPatates olan kim Jovetic mi?
İki tane wonderkid vardı toplam 5-6 tane santraforları vardı onların.
Yok benım ıcın sorun degıl sımdı sorup dururlar sana niye guvenelım dıye ortalık karısmadan söyleyımRaporlayabilirsiniz. Ben renktaslara gordugum bilgiyi verdim. O A instagramdan tek goruntulemelik gorsel atti. Dileyip gormek isteyene ozelden O Anin instagramini veririm
En az 8m€ odemek zorunda kalacaklar, forvet alamazlar belki bu nedenleonlar için bir durum yok ya. kazanacakları para da yok. ama iddaa ediyorum avrupada falcaoya net 3 milyonu veren kulup olmaz
Dün seten bugün sozluk te ki duyumcu işin uzayacağını söyledi ki bu en iyi ihtimal şu ana 1 2 hafta da bekliycez kötü durum falcao gelmiyecek döndü olay..yav siz niye bir anda böyle oldunuz benim de modum düştü şuan ağız dolusu küfürler edesim var ortalıkta hiçbir şey yokken
ciddi misin
Valla transferin içinde biz varsak her b..k olur.. o jübilesini yapacak takım 1 tır kokain verir alır.. o kadar bahtsısızonlar için bir durum yok ya. kazanacakları para da yok. ama iddaa ediyorum avrupada falcaoya net 3 milyonu veren kulup olmaz
Raporlayabilirsiniz. Ben renktaslara gordugum bilgiyi verdim. O A instagramdan tek goruntulemelik gorsel atti. Dileyip gormek isteyene ozelden O Anin instagramini veririm

yönetim şükrü hanedar ümit davala yusuf günay bunların beğendikleri falcao ile ilgili bir sürü paylaşım var. Onlar da üzerindeki baskının farkındalar. Bu iş elinde sonunda bitecek çok çabuk yangın yapıyoruzDün seten bugün sozluk te ki duyumcu işin uzayacağını söyledi ki bu en iyi ihtimal şu ana 1 2 hafta da bekliycez kötü durum falcao gelmiyecek döndü olay..
Bkz: transfeden anlayan adam gibi adamEm iyisi Andre Silvayi kiralayalim.
diagne sozlesmeye kasımpasadan teklif gelirse serbest kalır maddesi koydurmaya calısıyormusBirazdan Al Rayyan forvet satmadan forvet almayacakmış haberleri çıkar