Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alandan sonra aynı palavraya inanan var mı gerçekten aranızda Diagne nin de gideceğine inanmıyorum ayrıca Diagne gitmeden Falcao gelmez zaten önce Diagne gitmeli ki hiç sanmıyorum

Raporlayabilirsiniz. Ben renktaslara gordugum bilgiyi verdim. O A instagramdan tek goruntulemelik gorsel atti. Dileyip gormek isteyene ozelden O Anin instagramini veririm
Yok benım ıcın sorun degıl sımdı sorup dururlar sana niye guvenelım dıye ortalık karısmadan söyleyım

Ya arkadaşlar geçin bunları Monaco forvet alınca bırakıcakmış da yok Monaco kesin forvet alırmış da bitti gitti işte sen 3 yıldır falcaoyu gündem yap şimdi 1 ayını bu oyuncu üzerinde harca haşa bu adam peygamber mi kimi alıyoruz biz kardeşim kalk masadan çık git dünyada santrafor mu yok itin köpeğin ağzını mı çekeceğiz daha sen ortasahanın göbeğine as oynayacak oyuncu bulman lazım gerçi atlar taksiye gidersiniz kasımpaşaya halledersiniz ulan biz ne zaman tam kadro gönül rahatlığıyla sezona başlayacağız bu takım ben ölmeden full kadro kamp yapamayacak mı

hocam seri-belhanda-çalhanoğlu orta sahasıyla bile oynamak isteyebilir

savunma ağırlıklı topçulara hücum yaptıramazsınız ama yetenekli hücumculara savunma yapmayı öğretebilirsiniz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FALCAO Ge-le-cek!!! Lütfen biraz sabredin arkadaşlar. Yine ortalığı yangın yerine çevirmeyelim lüften.

Dün seten bugün sozluk te ki duyumcu işin uzayacağını söyledi ki bu en iyi ihtimal şu ana 1 2 hafta da bekliycez kötü durum falcao gelmiyecek döndü olay..
yönetim şükrü hanedar ümit davala yusuf günay bunların beğendikleri falcao ile ilgili bir sürü paylaşım var. Onlar da üzerindeki baskının farkındalar. Bu iş elinde sonunda bitecek çok çabuk yangın yapıyoruz

IMG_9188.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Önce Diagne gider sonra bayram öncesi taraftara hediye modu ile Falcao açıklanır. Belki 6 numara ve scout transferleri bile Falcao'dan önce açıklanabilir. Gidişat sanki biraz öyle. :unsure:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt