Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nainggolan gitti.

Intesa raggiunta fra #Inter, #Cagliari e #Nainggolan
Tutto pronto per il ritorno del belga dopo l'incontro nella sede dei nerazzurri

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gün boyu bomboş bir ton rapor gönderip sonra gelip bomboş herifleri paylaşana az bile söyledim, bundan sonra tekrarını görürsem çok daha sert alacaksın karşılığını.

He ya bomboş. Boş boş Falcaoooooooooo diye yazanlar ceza alıcak diyenler modlar ben raporlayınca bomboş mu oluyor ? Mesaj çöplüğüne dönüyor ortalık. Merak etme bir daha da bir şey paylaşmam senin de kendini tatmin etmene izin vermem

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

He ya bomboş. Boş boş Falcaoooooooooo diye yazanlar ceza alıcak diyenler modlar ben raporlayınca bomboş mu oluyor ? Mesaj çöplüğüne dönüyor ortalık. Merak etme bir daha da bir şey paylaşmam senin de kendini tatmin etmene izin vermem

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olm sen kimsin de seninle kendimi tatmin edicem, Falcaooooo yazan da boş yazıyor milletin paylaştığı emojiyi koyan da boş yazıyor.

Paylaşma, bir kaybı olmaz forumun.

bizim g..ümüzde ayı bağırıyo adam akıllı elimizde forvet yok sabahtan akşama falcao mu beklicez açıklama yok bişey yok belki de kendi kendimize gelin güvey oluyoruz yalanlandı sonuçta
ulan başkan ilgileniyoruz dedi hasan yalanlasa ne olacak hemen olumsuz modu açıyorsunuz bir iki saate buralar yine kaynar herkes falcaooooo diye coşar azıcık sakin olun ya

Başkanla Abdürrahim yalanlardı ilgi olmasa zaten kötü yönetilen durum da bu, 1.5 ay Banega-Falcao ile meşgul edildi gündem.

Adamlar ellerindeki oyuncuyu bedavaya verecek vs. benim anlamadığım 1 aydır Falcao ismi dönüyor biz ne bok yedik bu 1 aydır.
Forvet almaya katara gidip menajer pataklayıp dönen insanlar sonuçta Diagne nin kamp yemesi lazım erkenden

Diagne'nin gidiş KAP'ı gelsin bari. Falcao'yu biraz daha bekleyeceğiz gibi duruyor.

bu arda hala başakşehirde mi ya

kiralık sözleşmesi kaç yıldı

Falcao transferinde işin kazanani volvo oldu. Transferleri takip et turkiyeden birilerine parayi yedir falcao paylaşım yapsın ve boom reklam anlaşmasının etkileri böyle oluyor demek.

onyekuru ve babel birlikte nasıl oynayacak ? bir fikri olan var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt