Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru yeter ki gelsin 2.forvet alınmasın der misiniz ?
Çünkü Onyekuru Falcao ve DOS geleceğini düşünürsek
Diagne Mitro ve Ozorn hariç bir yabancı daha satmamız gerekir 2. forvet için

''Onyekuru yeter ki gelmesin, 2. forvet alınmasa da olur'' derim. Vasatlığını bir kenara bıraksak bile kadro kanat oyuncusuyla doldu. Hiç gereği yok. Anlık duygusal tepkiler bunlar. 3-4 hafta ortalama performans gösterse Diagne için benzer yorumlar görüyor olacaktık. Bugün kimsenin umrunda olmayan Ndiaye için bile 17m yetersiz görülüyordu.

Son düzenleme:
Onyekuru bir yatirim olur bizim icin. Zaten suan ki kadroda o da olursa banko oynar, ben Babel var diye Onyekuru'dan vazgecmem. Aralarinda 10 yas fark var. Bugun 12 milyon euro harcarsin ama yarin bir gun 25 milyon euroya transfer olabilir. Suan bu tarz transferler yapmadik henuz.
Evet reis ama 6 numara ve santrafor mevkilerine transferlerimizi yapmış olsak ben de seninle aynı fikirde olurum ama önce santfor ve 6 numara

Monaco Onyekuru için 12 milyon Euro teklif etmiş. Bunlar yine André Silva gibi teklif düşürüyorlar. Monacolular Onyekuru bize imza atmadan Falcao yu Galatasaray'a yollayamayin gerekirse şantaj yapın diyolar :D

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Evet reis ama 6 numara ve santrafor mevkilerine transferlerimizi yapmış olsak ben de seninle aynı fikirde olurum ama önce santfor ve 6 numara
Tabiki oncelik 6 numara ve Falcao olmali. Zaten kanat rotasyonumuz iyi ben daha cok yatirim amacli Onyekuru'yu istiyorum + bizim oynadigimiz sistemde cok faydali bir oyuncu oldugunu gecen sezon gosterdi. Bakalim artik bari su Falcao aciklansa da sonra 6 numaraya odaklansak.

Tamam oyle oluyor. Daha dogrusu kiralik bedeli suan FFP ye yansir. Sezon sonu tapusunu aldigimizda elden bir oyuncuyu gondermemiz gerekecek Diagne gibi, mesela Belhanda.
2 m kiralık 10 opsiyon hiç fena olmaz gerçekten
Seneye Luyindama ve Marcao bizim kurtarıcımız olabilir ffp konusunda
ikisinden 40 m a yakın para kazanabilirsek
Geri kalan 30 m civarına da kadroyu olabildiğince yenileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt