Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Onyekuru gelsin Falcao olmasa da olur Onyekuru'ya birsey olmasin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyekuru yeter ki gelsin 2.forvet alınmasın der misiniz ?
Çünkü Onyekuru Falcao ve DOS geleceğini düşünürsek
Diagne Mitro ve Ozorn hariç bir yabancı daha satmamız gerekir 2. forvet için
Evet reis ama 6 numara ve santrafor mevkilerine transferlerimizi yapmış olsak ben de seninle aynı fikirde olurum ama önce santfor ve 6 numaraOnyekuru bir yatirim olur bizim icin. Zaten suan ki kadroda o da olursa banko oynar, ben Babel var diye Onyekuru'dan vazgecmem. Aralarinda 10 yas fark var. Bugun 12 milyon euro harcarsin ama yarin bir gun 25 milyon euroya transfer olabilir. Suan bu tarz transferler yapmadik henuz.
2 degil miBirde şunu unutmayın.Bizim as kadromuz full yabancı olacak ve yedek kulubesine 1 yabancı hak kalacak. o 1 kişiyi iyi seçmek lazım
Donk veya linnes olur bence
2 degil mi
Onye ve falcao seçeneği olsa kimi seçerdiniz?
ha
Onye ve falcao seçeneği olsa kimi seçerdiniz?
cok iyiHahaha ulan bu ne
Bizimkiler "Digsne gitme, fln" yazmışlar... Site de haber yapmış... Taraftar star'ını bırakmak istemiyor diye.. Everton ilgisi varmış.
Tabiki oncelik 6 numara ve Falcao olmali. Zaten kanat rotasyonumuz iyi ben daha cok yatirim amacli Onyekuru'yu istiyorum + bizim oynadigimiz sistemde cok faydali bir oyuncu oldugunu gecen sezon gosterdi. Bakalim artik bari su Falcao aciklansa da sonra 6 numaraya odaklansak.Evet reis ama 6 numara ve santrafor mevkilerine transferlerimizi yapmış olsak ben de seninle aynı fikirde olurum ama önce santfor ve 6 numara
Onyekuru yu alırım..gider bedava balotelli yi de alırımOnye ve falcao seçeneği olsa kimi seçerdiniz?
14 yabancı kuralı var ama ne gikmetse yedekte oturtamıyoruz adamları. Kanun çıkarmakta rezil bir ülkeyiz yaForvet olacak sanki. ya da donk olur. linnes bek sonuçta
2 m kiralık 10 opsiyon hiç fena olmaz gerçektenTamam oyle oluyor. Daha dogrusu kiralik bedeli suan FFP ye yansir. Sezon sonu tapusunu aldigimizda elden bir oyuncuyu gondermemiz gerekecek Diagne gibi, mesela Belhanda.
Kör oldumHer türlü Onyekuru diyorum.
Güzel bir yatırım olurdu.