Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru süper ligin altinda bir futbolcu galatarayimiza yakistiranlar var saka gibi yeminle neyini begeniyorsunuz anlamakta güclük cekiyorum o hizina ragmen adam bile gecemiyo oyun anlayisi sifirin altinda olumlu tek yönü var oda devamli arayis icinde olmasi dogru kosuslari oluyo bazen

yahu bu balotelli okadarmi cop 28 29 yasinda bonservis yok yillik 4 versen imza parasi icinde atlaya ziplaya gelir falcao gibi bitirici degil ama.essek gibi kuvvetli neden hic dusunulmez anlamadim

Onyekuru süper ligin altinda bir futbolcu galatarayimiza yakistiranlar var saka gibi yeminle neyini begeniyorsunuz anlamakta güclük cekiyorum o hizina ragmen adam bile gecemiyo oyun anlayisi sifirin altinda olumlu tek yönü var oda devamli arayis icinde olmasi dogru kosuslari oluyo bazen
:red:

Kadro dışı olması gitmesi anlamına gelmiyor renktaş, Eren Derdiyok örneğinde olduğu gibi
sence ev toplama kupa törenine katılmama arabasının gitmesi normal mi?
892 kere yazıldı burada. Adam 2 hafta önce Feghouli ile finale çıktı. Herif izinli.

Sürekli aynı şeyleri okumaktan sıkıldım. Biraz dikkatlı olsun herkes ya.

okuma kardeş ben de senin gibilerin böyle bilmişçe mesaj yazmasında rahatsız oluyorum mesela.
Gideceği aşikar da kupayı Senegal kazansaydı Feghouli şimdi antrenmanda mı olacaktı?

9 Ağustos'a kadar finalde oynayan Feghouli ile Diagne resmi izinli.
resmi izinlere dair bir açıklama yok ayrıca ben fegh konusunda haberler çıktı izinli olduğuna dair ama diagne konusunda bir haber yok diye de yazdım.

raporladım

yahu bu balotelli okadarmi cop 28 29 yasinda bonservis yok yillik 4 versen imza parasi icinde atlaya ziplaya gelir falcao gibi bitirici degil ama.essek gibi kuvvetli neden hic dusunulmez anlamadim
agir ariza bir karakter. topculuguna kimse bir sey demiyor zaten

ümiti tek bişey fatih terim hayranı yaptı bize karsıda yumusattı.
şenor ile birbirlerini gayet düzeysiz bi şekilde yerken (şenor ona şişko diyordu ümitte ona giyinmeyi bizden öğrendi konuşmayı bilmiyordu diyordu) bu kavga yasanırken bizle yapılan maç öncesi veya baska bı zaman terim ümitten bahsederken "ümit hoca" diye bahsetti hitap etti. sonra ümit gerek bize gerek hocaya karsı bambasak bi hale geldi. bunu kendiside doğruladı. çok gururlandım vs dedi.
hatırlaryın şalke tır gibi gecer falan derkende hocamız aynıydı öncesinde hocaya saygısı yine olsada ümitin bize ve hocaya tutumu daha sertti

Bundan 2-3 sene önce Nice de yeniden kariyerini yukarı taşıdı golcüluk haricinde ekstra yetenekleri de vardı ama son zamanlarda hem disiplinsiz hareketleri ile gündeme geldi hem aşırı kilo aldı hem de tek vuruş golcüsüne dönüştü ama gol sayıları da öyle çok iyi değil hal böyle olunca kimse de bulaşmak istemiyor sanırım

bir rodrigues, moses, dirar degil tabi dimi kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt