- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teknik ekibimize dahil edeceğiz allahın izni ve inayetiyleumit ozat mantikli aciklamalarina devam ediyor reis yav.
Luyindama gibi maliyeti yüksek olsa bile rakibe korku salan bir defansif orta saha isterdim orayaOrta saha ismi geçmiyor doğru dürüst o iş Falcao kadar önemli
:red:Onyekuru süper ligin altinda bir futbolcu galatarayimiza yakistiranlar var saka gibi yeminle neyini begeniyorsunuz anlamakta güclük cekiyorum o hizina ragmen adam bile gecemiyo oyun anlayisi sifirin altinda olumlu tek yönü var oda devamli arayis icinde olmasi dogru kosuslari oluyo bazen
sence ev toplama kupa törenine katılmama arabasının gitmesi normal mi?Kadro dışı olması gitmesi anlamına gelmiyor renktaş, Eren Derdiyok örneğinde olduğu gibi
892 kere yazıldı burada. Adam 2 hafta önce Feghouli ile finale çıktı. Herif izinli.
Sürekli aynı şeyleri okumaktan sıkıldım. Biraz dikkatlı olsun herkes ya.
resmi izinlere dair bir açıklama yok ayrıca ben fegh konusunda haberler çıktı izinli olduğuna dair ama diagne konusunda bir haber yok diye de yazdım.Gideceği aşikar da kupayı Senegal kazansaydı Feghouli şimdi antrenmanda mı olacaktı?
9 Ağustos'a kadar finalde oynayan Feghouli ile Diagne resmi izinli.
raporladımOnyekuru süper ligin altinda bir futbolcu galatarayimiza yakistiranlar var saka gibi yeminle neyini begeniyorsunuz anlamakta güclük cekiyorum o hizina ragmen adam bile gecemiyo oyun anlayisi sifirin altinda olumlu tek yönü var oda devamli arayis icinde olmasi dogru kosuslari oluyo bazen
insallahlarimi basiyorum dostumteknik ekibimize dahil edeceğiz allahın izni ve inayetiyle
Çünkü Diagne ye daha tahammül edemezken balotelli karakterinde bir adam gelse infazını ister bu taraftaryahu bu balotelli okadarmi cop 28 29 yasinda bonservis yok yillik 4 versen imza parasi icinde atlaya ziplaya gelir falcao gibi bitirici degil ama.essek gibi kuvvetli neden hic dusunulmez anlamadim
agir ariza bir karakter. topculuguna kimse bir sey demiyor zatenyahu bu balotelli okadarmi cop 28 29 yasinda bonservis yok yillik 4 versen imza parasi icinde atlaya ziplaya gelir falcao gibi bitirici degil ama.essek gibi kuvvetli neden hic dusunulmez anlamadim
Adam ampute sayılır artıkSturridge de iyi giderdi bize niye düsünmüyoruz ki
Bundan 2-3 sene önce Nice de yeniden kariyerini yukarı taşıdı golcüluk haricinde ekstra yetenekleri de vardı ama son zamanlarda hem disiplinsiz hareketleri ile gündeme geldi hem aşırı kilo aldı hem de tek vuruş golcüsüne dönüştü ama gol sayıları da öyle çok iyi değil hal böyle olunca kimse de bulaşmak istemiyor sanırımyahu bu balotelli okadarmi cop 28 29 yasinda bonservis yok yillik 4 versen imza parasi icinde atlaya ziplaya gelir falcao gibi bitirici degil ama.essek gibi kuvvetli neden hic dusunulmez anlamadim
bir rodrigues, moses, dirar degil tabi dimi kardesOnyekuru süper ligin altinda bir futbolcu galatarayimiza yakistiranlar var saka gibi yeminle neyini begeniyorsunuz anlamakta güclük cekiyorum o hizina ragmen adam bile gecemiyo oyun anlayisi sifirin altinda olumlu tek yönü var oda devamli arayis icinde olmasi dogru kosuslari oluyo bazen