Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru süper ligin altinda bir futbolcu galatarayimiza yakistiranlar var saka gibi yeminle neyini begeniyorsunuz anlamakta güclük cekiyorum o hizina ragmen adam bile gecemiyo oyun anlayisi sifirin altinda olumlu tek yönü var oda devamli arayis icinde olmasi dogru kosuslari oluyo bazen
Görüşüne saygı duymakla beraber

Saygı falan duymuyorum git işine voleybol izle falan :)

Onyekuru, Bruma gibi süslü oynamıyor diye çöp diyorlar.

Bir tek bizim ülkede bitiriciliği yerlerde olan sadece skill kasan kanatlar seviliyor.

Topsuz oyun, gol bölgesine koşu vs. bunlar hiç önemli değil. Yeter ki şova yönelik çalım yapsın kanat oyuncusu.

Biri demiş Onyekuru'nun oyun zekası sıfır. Ulan adamın en başarılı olduğu konulardan biri o.

Nereye koşu yapacağını biliyor + topu ayağına bekleyen biri değil. Hep önüne istiyor.

Neyse uzun uzun yazmaya gerek yok zaten anlamazlar.

Monaco'da o kadar genç potansiyelli oyuncu olmasına rağmen keyfine Onyekuru'ya 15 milyon euro yatırıyor.

Onyekuru, Bruma gibi süslü oynamıyor diye çöp diyorlar.

Bir tek bizim ülkede bitiriciliği yerlerde olan sadece skill kasan kanatlar seviliyor.

Topsuz oyun gol bölgesine koşu vs. bunlar hiç önemli değil. Yeter ki şova yönelik çalım yapsın kanat oyuncusu.

Biri demiş Onyekuru'nun oyun zekası sıfır. Ulan adamın enbaşarılı olduğu konulardan biri o.

Nereye koşu yapacağını biliyor + topu ayağına bekleyen biri değil. Hep önüne istiyor.

Neyse uzun uzun yazmaya gerek yok zaten anlamazlar.

Monaco'da o kadar genç potansiyelli oyuncu olmasına rağmen Onyekuru'ya 15 milyon boşuna vermiyor.
Onyekuru bu lige gelmiş en iyi kanat forvetlerden biridir. Bir daha ağır sakatlık yaşamazsa 2-3 sene sonra çok iyi yerlerde olur. Bize geldiğinde çapraz bağ sakatlığından yeni iyileşiyordu bu unutulmasın

Onyekuru süper ligin altinda bir futbolcu galatarayimiza yakistiranlar var saka gibi yeminle neyini begeniyorsunuz anlamakta güclük cekiyorum o hizina ragmen adam bile gecemiyo oyun anlayisi sifirin altinda olumlu tek yönü var oda devamli arayis icinde olmasi dogru kosuslari oluyo bazen
Kolçak soyismine küfür ettirme hacı.Git yat.

GS akhisar 20:45 07.08.2019
Basak Oly 20:45 07.08.2019

Hangi maci izleyelim? :)

Onyekuru çöp falan değil ama şuan almamız çok gereksiz her yönden, hem kanatlar çok dolu hemde 2 tane yabancı forvete ihtiyacımız var, Ayrıca 3 yabancı bekte kalmalı onlarada ihtiyaç var.

resmi izinlere dair bir açıklama yok ayrıca ben fegh konusunda haberler çıktı izinli olduğuna dair ama diagne konusunda bir haber yok diye de yazdım.

FIFA'nın turnuvalar için izin çizelgesi var. Gruplarda oynayanlar ayrı, çeyrek finalde oynayanlar ayrı, finale kadar çıkanlar ayrı. Finale kadar gelen 23 kişilik kadroda turnuvada hiç süre dahi almayan biriyle her maç 90 dakika oynayan kupayı kazanan futbolcunun izini aynıdır ayrımcılık olamaz. Millet tatil yaparken 1 ayı Mısır'da milli takım kampında geçirdiler çünkü.

Onyekuru okadar gol atti diye öven taraftarlar diagne ye cöp diyo anlamak cok zor benim icin ikiside cöp. Denayeri hatirlatti bana burda herkes bayiliyodu tek bi numarasi yoktu en kötü transferlerden biriydi
Evet ya. Everton, Monaco , Lyon klüpleri de hiç topcudan anlamıyor canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt