Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asım Kokoda dünyada bir numara. Kapatıyordu vardım akşam üzeri Fransadan geldik dedik hemen bir tabla salatası yaptı bize iskembelere oturduk baya sohbet ettik müthiş tadı vardı kokoreçlerin çok cana yakın bir adam. İleride oğlunun daha lüks bir mekanı varmış hatta.Normalde hiç sevemem de geçen hafta İzmir'e gittiğimde Asım'da yemiştim, hala tadı tamadığımda.
Bunu söylemek çok mu zor ya?
2. fener macı ıle bılıkte bambaska bı oyuncu oldu.öncesine kadar arkasında oynayan adam cekıp vursa nefsi mudafadan yatar dıyorduk. adam son maclarda özellılkle son macta bizim korner cızgısıne kadar adam kovalamaya başlamıştı. çok az olmustur böyle ani değişimler heraldeilk yarı inanılmaz kötüydü topa bile vuramıyodu
ikinci yarı bi şeyler oldu
sayın fatih terimin önünde saygıyla eğilmemiz gerektiren 1 hadise2. fener macı ıle bılıkte bambaska bı oyuncu oldu.öncesine kadar arkasında oynayan adam cekıp vursa nefsi mudafadan yatar dıyorduk. adam son maclarda özellılkle son macta bizim korner cızgısıne kadar adam kovalamaya başlamıştı. çok az olmustur böyle ani değişimler heralde
Yanlız Onyekuru başlarda hakikatten kötü ve bencil oynuyordu. Sezonun ortasına doğru form tuttu. Gelişme çizgisi birden yukarıya doğru patladı.onyekuru konusuna baktım da adamı 3-4 ay önce küfür manyağı eden bir çok kişi şimdi olmadan olmaz falan diyor.
Benim tek düşüncem şu Babel Onyekuru kadar neredeyse her maç oynayacak yükü kaldırabilir mi ?Onyekuru'yu severim.
Gelmesin diyemem.
Ama Onyekuru'nun tek sorunu.
RYAN BABEL.
Hepimiz biliyoruz ki Babel daha çok katkı verecektir. Set oyununda,dar alanda daha komple bir kanat oyuncusu.
Onyekuru şu an bizde yedek kalır benim kafama yatmıyor bir türlü.
Bide ne kadar iyi olsa da bazı maçlarda vasattı. Maça aman aman etki eden bi oyuncu değil.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Incele bakalim ne cikacakVolkan Bey'de Onyekuru bir acı, bir travma bırakmış olabilir. İncelemek lazım.
sikinti cekecez yine falcao olmazsa ama ben bu saatten sonra falcao isi yatmaz diye düsünüyorumTamam vardirda oyuncuyla 1haftaya anlasiyoruz kluple 20 gunde birdr satacak klup oyuncu alacakki biraksin bize en az 2 ay lazim![]()
6 gun kalmis Sanki Real ile oynayacagiz6 gün kaldı ilk resmi maça orta saha yok forvet yok bi işi de zamanında yapın beceriksizler