Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne forvet ismi çıkıyor ne ön libero. Şaka gibi ya. Yine bir çuval inciri berbat edecekler. ŞL’ye katıldığınız sezonları böyle hiç etmeleri çok yanlış. Sonra 25 maçta 2 galibiyet alıp averaj takımı oluyoruz işte

Normalde hiç sevemem de geçen hafta İzmir'e gittiğimde Asım'da yemiştim, hala tadı tamadığımda.
Asım Kokoda dünyada bir numara. Kapatıyordu vardım akşam üzeri Fransadan geldik dedik hemen bir tabla salatası yaptı bize iskembelere oturduk baya sohbet ettik müthiş tadı vardı kokoreçlerin çok cana yakın bir adam. İleride oğlunun daha lüks bir mekanı varmış hatta.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Onyekuru gelmez zaten daha bu saatten sonra, babel 2.5 alırken yedek oturamaz. Onyekuruda yedek olamayacağına göre o iş yalan. Eldeki forvetleri yollayıp 2 forvet alalım kafi hücum hattı

ilk yarı inanılmaz kötüydü topa bile vuramıyodu
ikinci yarı bi şeyler oldu
2. fener macı ıle bılıkte bambaska bı oyuncu oldu.öncesine kadar arkasında oynayan adam cekıp vursa nefsi mudafadan yatar dıyorduk. adam son maclarda özellılkle son macta bizim korner cızgısıne kadar adam kovalamaya başlamıştı. çok az olmustur böyle ani değişimler heralde

henry ilk geldiği gün şaşırıp kalmıştım bu adamı bize nasıl yar ettiler diye, potansiyeli çok yüksek bence de ligin en iyi gizli 9 numarası sayılır.Tekrar kiralanması mantıklı ama bir maç kötü oynayınca da hemen ali lukunku muamelesi yapmayın.

Neden biri olumsuz haber girince herkes kötülüyor :D her şey toz pembe olsa bugün haberler çıkardı.Geçen haftadan beri herkes bu haftayı işaret etti ama yine bir şey olmadı

An itibariyle

F60DD28B-CC5E-4679-8EBD-28C436F8EB1E.webp

2. fener macı ıle bılıkte bambaska bı oyuncu oldu.öncesine kadar arkasında oynayan adam cekıp vursa nefsi mudafadan yatar dıyorduk. adam son maclarda özellılkle son macta bizim korner cızgısıne kadar adam kovalamaya başlamıştı. çok az olmustur böyle ani değişimler heralde
sayın fatih terimin önünde saygıyla eğilmemiz gerektiren 1 hadise

onyekuru konusuna baktım da adamı 3-4 ay önce küfür manyağı eden bir çok kişi şimdi olmadan olmaz falan diyor.
Yanlız Onyekuru başlarda hakikatten kötü ve bencil oynuyordu. Sezonun ortasına doğru form tuttu. Gelişme çizgisi birden yukarıya doğru patladı.

Kanat olarak okadar skorer puanı olan oyuncu çok yok ligimiz de.

Onyekuru'yu severim.
Gelmesin diyemem.
Ama Onyekuru'nun tek sorunu.
RYAN BABEL.
Hepimiz biliyoruz ki Babel daha çok katkı verecektir. Set oyununda,dar alanda daha komple bir kanat oyuncusu.
Onyekuru şu an bizde yedek kalır benim kafama yatmıyor bir türlü.
Bide ne kadar iyi olsa da bazı maçlarda vasattı. Maça aman aman etki eden bi oyuncu değil.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim tek düşüncem şu Babel Onyekuru kadar neredeyse her maç oynayacak yükü kaldırabilir mi ?

Burak > Lewandowski yorumları bile gördü bu gözler. Onyekuru isimli çöpe gösterilen ilgi de şaşırtmıyor. Yarım sezon kötü oynasın, lig tarihin en iyi kanat forvetinden bedelsiz gönderelim, maaşını da biz karşılarız seviyesine gelinir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt