Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.680
- 12.178
- 1.418
Tamamda falcao olmadi napcan ? b plani oldugunu hic dusunmuyorumagir ariza bir karakter. topculuguna kimse bir sey demiyor zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamda falcao olmadi napcan ? b plani oldugunu hic dusunmuyorumagir ariza bir karakter. topculuguna kimse bir sey demiyor zaten
Görüşüne saygı duymakla beraberOnyekuru süper ligin altinda bir futbolcu galatarayimiza yakistiranlar var saka gibi yeminle neyini begeniyorsunuz anlamakta güclük cekiyorum o hizina ragmen adam bile gecemiyo oyun anlayisi sifirin altinda olumlu tek yönü var oda devamli arayis icinde olmasi dogru kosuslari oluyo bazen
Şu zekanla Onyekurunun oyun zekasını sorgulaman,gel sende beyaz bir sayfa aç diyeceğim ama sendeki defter bomboş zaten.Oyun zekası 0 çünkü gol attı diye gaza geliyor herkes.
onu bilemem, ben de sanmiyorum ama hoca dünyanin her yerinde 10-15 topcu izlyioruz demisti, 1 forve vardir herhalde aralarindaTamamda falcao olmadi napcan ? b plani oldugunu hic dusunmuyorum
Onyekuru bu lige gelmiş en iyi kanat forvetlerden biridir. Bir daha ağır sakatlık yaşamazsa 2-3 sene sonra çok iyi yerlerde olur. Bize geldiğinde çapraz bağ sakatlığından yeni iyileşiyordu bu unutulmasınOnyekuru, Bruma gibi süslü oynamıyor diye çöp diyorlar.
Bir tek bizim ülkede bitiriciliği yerlerde olan sadece skill kasan kanatlar seviliyor.
Topsuz oyun gol bölgesine koşu vs. bunlar hiç önemli değil. Yeter ki şova yönelik çalım yapsın kanat oyuncusu.
Biri demiş Onyekuru'nun oyun zekası sıfır. Ulan adamın enbaşarılı olduğu konulardan biri o.
Nereye koşu yapacağını biliyor + topu ayağına bekleyen biri değil. Hep önüne istiyor.
Neyse uzun uzun yazmaya gerek yok zaten anlamazlar.
Monaco'da o kadar genç potansiyelli oyuncu olmasına rağmen Onyekuru'ya 15 milyon boşuna vermiyor.
Onyekuru okadar gol atti diye öven taraftarlar diagne ye cöp diyo anlamak cok zor benim icin ikiside cöp. Denayeri hatirlatti bana burda herkes bayiliyodu tek bi numarasi yoktu en kötü transferlerden biriydiOyun zekası 0 çünkü gol attı diye gaza geliyor herkes.
Kolçak soyismine küfür ettirme hacı.Git yat.Onyekuru süper ligin altinda bir futbolcu galatarayimiza yakistiranlar var saka gibi yeminle neyini begeniyorsunuz anlamakta güclük cekiyorum o hizina ragmen adam bile gecemiyo oyun anlayisi sifirin altinda olumlu tek yönü var oda devamli arayis icinde olmasi dogru kosuslari oluyo bazen
Tamam vardirda oyuncuyla 1haftaya anlasiyoruz kluple 20 gunde birdr satacak klup oyuncu alacakki biraksin bize en az 2 ay lazimonu bilemem, ben de sanmiyorum ama hoca dünyanin her yerinde 10-15 topcu izlyioruz demisti, 1 forve vardir herhalde aralarinda
resmi izinlere dair bir açıklama yok ayrıca ben fegh konusunda haberler çıktı izinli olduğuna dair ama diagne konusunda bir haber yok diye de yazdım.
Evet ya. Everton, Monaco , Lyon klüpleri de hiç topcudan anlamıyor canımOnyekuru okadar gol atti diye öven taraftarlar diagne ye cöp diyo anlamak cok zor benim icin ikiside cöp. Denayeri hatirlatti bana burda herkes bayiliyodu tek bi numarasi yoktu en kötü transferlerden biriydi