Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız Onyekuru başlarda hakikatten kötü ve bencil oynuyordu. Sezonun ortasına doğru form tuttu. Gelişme çizgisi birden yukarıya doğru patladı.

Kanat olarak okadar skorer puanı olan oyuncu çok yok ligimiz de.
katılıyorum renktaşım da biz de formsuz oyuncuya hiç tahammül yok bu yüzden alt yapıdan kırk yılda bir adam çıkıyor.

emre bol: muriç falcao dan daha fazla gol atar
ali baransel: burak ikisinden de fazla gol atar

Bizim taraftarin onyekuruyu begnememsi cok normal

1 adam mac kacirmiyor muzmin sakat degil

2 bir saga bir sola cekip ayni adami uc kere gecip topu rastgele ortalamiyor

3 sadece anadolu takimlarina gol atmiyor

4 winner oyuncu tum kirilma maclarinda o vardi

5 kulbe inanilmaz bagli harika bir kisilik tum arkadaslari cok seviyor

6 muazzam bir hizi var ve gol bolgelerine arka direk on direk mukemmel daliyor

gordugunuz gibi cop bizim ligin altinda katarda cinde anca oynar

Hayal kirikligi yasiyorum, bizim taraftar daha bilincli bi taraftardi eskiden.
Onyekuru gibi bir adami alabiliyorsan ilk alacagin adamdir.

Zaten belli ki hocada istiyor, yoksa giderdi monacoya, garry bekledi bizi hoca istemedi fbye gitti.

Allahtan futbolcudan ablayan bir hocaya sahibiz.

Zaten bu saatten sonra Onyekuru transferi zor bizim icin. Yani Emre Mor da geldi ve her iki kanatta da oynayabiliyor. Emre Mor daha yetenekli bir oyuncu olsada gol yollarinda cok skora katki verecek mi muamma. Neticeye gitmekte zorlaniyor ama Onyekuru bu konuda daha ustun. Biz su Falcao ve 6 numarayi bir alalim, eger ondan sonra hala Onyekuru'yu alabilme imkanimiz olursa belki bir surpriz olabilir.

sen anlamadın beni sanırım ben erken dönmeme sebebinden bahsetmiyorum izin haberi bile konuşulmuyor, adam kutlamaya katılmadı, evini topladığına dair arabasını yolladığına dair onca haber çıktı sence fegh ile aynı durum mu?

Yazdığın bu ''Diagne antrenmanlara çıkmıyor ve fegh gibi izin mevzusu da hiç açılmadı, gideceği çok aşikar az sabır.''

Antrenmanlara çıkmıyor demişsin onu anlattım. Feghouli gibi derken Abdurrahim 15 milyon'a satmaya çalıştığı videolar nette gezinirken ne konuşulsun mesela seneye 31 gol atar tartışmaları mı?

Onyekuruyu çok severim, her takımda bulunması gereken tarzda yetenekli bir oyuncu ama Babelin arkasında kalacağı kesin. Yine de alabilirsek elimizi çok güçlendirir. Second striker olarak da oynatabilirsin, takıma çeşitlilik kazandırır. Ayrıca Onyekuru - Mor yedekleri ligdeki bütün takımların as kanat oyuncularından kaliteli olur :LOL:

Onyekuru, Bruma gibi süslü oynamıyor diye çöp diyorlar.

Bir tek bizim ülkede bitiriciliği yerlerde olan sadece skill kasan kanatlar seviliyor.

Topsuz oyun, gol bölgesine koşu vs. bunlar hiç önemli değil. Yeter ki şova yönelik çalım yapsın kanat oyuncusu.

Biri demiş Onyekuru'nun oyun zekası sıfır. Ulan adamın en başarılı olduğu konulardan biri o.

Nereye koşu yapacağını biliyor + topu ayağına bekleyen biri değil. Hep önüne istiyor.

Neyse uzun uzun yazmaya gerek yok zaten anlamazlar.

Monaco'da o kadar genç potansiyelli oyuncu olmasına rağmen keyfine Onyekuru'ya 15 milyon euro yatırıyor.
Son vuruslarini ve asistlerini 1 tik arttirsa bildigin Reus. Yanilmiyorsam da en az 2 tane de penalti yaptirdi.

Asım Kokoda dünyada bir numara. Kapatıyordu vardım akşam üzeri Fransadan geldik dedik hemen bir tabla salatası yaptı bize iskembelere oturduk baya sohbet ettik müthiş tadı vardı kokoreçlerin çok cana yakın bir adam. İleride oğlunun daha lüks bir mekanı varmış hatta.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Kokoreç denen şeyden nasıl o lezzeti alabildim aklım almamıştı, cidden 1 numara.

babel
onyekuru feghouli emre mor
seri belhanda
nagatomo marcao luyindama mariano
muslera

onyekuru kiralandığında güncel oyun planımız

Onyekuruyu çok severim, her takımda bulunması gereken tarzda yetenekli bir oyuncu ama Babelin arkasında olacağı kesin. Yine de alabilirsek elimizi çok güçlendirir. Second striker olarak da oynatabilirsin, takıma çeşitlilik kazandırır. Ayrıca Onyekuru - Mor yedekleri ligdeki bütün takımların as kanat oyuncularından kaliteli olur
Onyekuru gelirse babel gf oynayabilir. Baya alternatifli kadro olacak eğer gerçekleşirse bahsi gecenler.

Onyekuruyu çok severim, her takımda bulunması gereken tarzda yetenekli bir oyuncu ama Babelin arkasında olacağı kesin. Yine de alabilirsek elimizi çok güçlendirir. Second striker olarak da oynatabilirsin, takıma çeşitlilik kazandırır. Ayrıca Onyekuru - Mor yedekleri ligdeki bütün takımların as kanat oyuncularından kaliteli olur :LOL:

Babelin arkasinda durmaz :)

Yazdığın bu ''Diagne antrenmanlara çıkmıyor ve fegh gibi izin mevzusu da hiç açılmadı, gideceği çok aşikar az sabır.''

Antrenmanlara çıkmıyor demişsin onu anlattım. Feghouli gibi derken Abdurrahim 15 milyon'a satmaya çalıştığı videolar nette gezinirken ne konuşulsun mesela seneye 31 gol atar tartışmaları mı?
cümle şöyle:
adam antrenmanlara çıkarsa kalabilir dersin.
adam antrenmana çıkmıyorsa izin haberleri konuşulur dönüş tarihi tartışılır medyada(forumda değil)
dikkat edersen ben fegh ile aynı kefeye koyup haberlerin çıkmamasından bahsediyorum.

Diagne hayatım boyunca unutamayacağım biri olarak kalacak. Bu takımdan ne çöpler ne karaktersizler gelip geçti ama senin gibisi gelmedi üstat. Resmen master degreesin bu konularda
Kalitesiz ve kazma bir adamdı.Ama Galatasaray'da ondan kötüsünü çok gördüm.Bu adam öyle ya da böyle goller attı,şampiyon oldu. Galatasaray'a kalite olarak ondan daha kötü,takıma yakışmayan çok adam geldi.
Ne bilim Lukunku,Sarp, Barış, Tarık,Ali Turan,Veysel Sarı,Ontivero vs.
Ama onun gibi uyuz,itici,her haliyle sinir bozucu bi insan görmedim.
27 yaşından sonra beleşten gollerle rekor kırarsan böyle g.tn kalkar.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt