- 24 Mayıs 2009
- 17.342
- 20.336
- 2.643
Tarık?Diagne hayatım boyunca unutamayacağım biri olarak kalacak. Bu takımdan ne çöpler ne karaktersizler gelip geçti ama senin gibisi gelmedi üstat. Resmen master degreesin bu konularda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarık?Diagne hayatım boyunca unutamayacağım biri olarak kalacak. Bu takımdan ne çöpler ne karaktersizler gelip geçti ama senin gibisi gelmedi üstat. Resmen master degreesin bu konularda
Sadece Emre Mor değil Jimmy Durmaz da bu sene sonradan oyuna girerek çok ekstra katkı sağlayabilecek bir oyuncu tabi forvet ve orta saha içinde böyle güvenebileceğimiz alternatifler olması gerekiyorYanlız düşünüyorum da.. lig de dakika 70 den itibaren, rakipler yorulmuş iken, Emre Mor'u hamle oyuncusu olarak oyuna sokma ihtimali ne güzel bir şey
Sabah da Comolli James Rodrigues'i istedi haberleri dolaşıyordu reis çok takılmamak lazım Pavon haberlerine de ...bu pavonu fener nasıl alıyor ?
Bu adam bize çok faul, rakiplere de aşırı kart aldıracak. Görmek istiyorum bizim kasap orta sahaların ve stoperlerin tutup çekmelerini ve sarı, kırmızı kart görmelerini.
fizik olarak çok farkediyor sahada yav. donk gibide değil acayip bişeyBabel transferine karşıydım... Ama herif baya fit ve iyi... Lig de baya gol atar gibi.
Kesin yaşanmıştır bu.
Sabah da Comolli James Rodrigues'i istedi haberleri dolaşıyordu reis çok takılmamak lazım Pavon haberlerine de ...
bu pavonu fener nasıl alıyor ?
Mis gibi çocuk yav istiklal marşını da biliyor. Nesini beğenmemiş kiYaşanmış olabilir Belhandanın çocuğu ile kendi kızının videolarını gördüyse direk vazgeçmiştir
mod'luk yakışmış hayırlı olsun renktaşımSabah da Comolli James Rodrigues'i istedi haberleri dolaşıyordu reis çok takılmamak lazım Pavon haberlerine de ...
Kaynak yerli basın değil mi
Evet Sneijder nöbetini şuanki mal tayfa ile tutmadığımıza şükrediyorum. Good old days
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
oha gecmis olsun beyler