Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaslar Galatasaryimiz'in cocugu emre.b, alt yapimizda da oynayan sadik puyol ve çelsi'li moses le resim cekindim bugun. 24saatde 11 gol yemekten pek morelleri yok gibiydi..

Fabrizio futbol dunyasinda transferler konusunda en guvenilir gazetecilerden biri. Eger yazdigi dogruysa, ki onumuzdeki gunlerde ogrenecegiz, ozaman muhabirlerimiz bir aynaya baksinlar.

Eğer transfer yattiysa iletisimsel sıkıntı büyük. Madem bitmis birsey yok beklentinin bu kadar tavan yapmasına musade etmeyeceksin. Çıkıp diyeceğin su evet falkao ile ilgileniyoruz ama baska isimlerlede kontak halindeyiz.
Bu açıklamanın yapilmasi gerekirdi

Bu is yatarsa hayal kirikligi buyuk olafak

Çoşmaktansa bu tarz haberleri daha çok tercih ediyorum. Olur olmaz bilmiyorum ama olmazsa ilk defa Yusuf Günay beyefendiye iki çift lafım olacak.

Reis bu lüe birşey biliyor genelde ya. pavon neden buralara gelsin ki ? ya da takımı neden kiralasın ?
Paradan başka Pavon'un buraya transfer olması için mantıklı bir sebep göremiyorum da Pavon'u maaş ile ikna etseler bile Boca Juniors'ı hangi parayla nasıl ikna edecekler onu bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt