Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem Falcao kalacakti Monacoda, anca mi karar verdi.

Tuhaf isler

Bir kere adamın karısı gönderileri beğeniyor arkadaşı gelecek diyor bizim yöneticiler sürekli olumlu şekilde gülüyor anlaşılmamış olsa böyle topa girmezler bence Falcao'yla çoktan anlaşıldı

Gelmesini hala çok istiyorum ama gelmezse de maddi boyutunu düşünüp acımı hafifleteceğim. Bizim gibi kulüpler için az para değil ama bu iş hesap kitap meselesini aştı artık.

Formanın arkasında ismi bile heyecanlandırıyor kop gel be vicdansız.

Ya bu foruma ne desen iflah olmaz.100 olumlu haberde ses etmeyenler tek olumsuz ve saçma haberde ölüyorlar.karanliginizda bogulun.adam cini ve araplari reddetti.haberin saçma olduğu ordan belli değil mi?heleki sponsor bile bulmusken 10 kere daha anlasiriz falcao ile

Yooo o kadar uzun boylu değil. Falcao gelmezse Başkan dahil tüm yöneticiler cehennemin dibine kadar yolu var. İsterlerse İbrahimoviç i messiyi Ronaldo’yu getirsinler. Bir insan bir kere salalklık yapabilir iki kere yapabilir üç kere yapıyorsa Galatasaray’ın başında olmayı haketmiyor. İdari ibrasızlık verenlere etmediğim küfür kalmadı ama hepsinden özür dilemek zorunda kalırım zira doğruysa az bile. Yanlış anlaşılmasın Falcao gelmediği için değil. Evet doğru çok istedim ama olmayabilirdi. Transferi bitiremediysen taraftara neden ümit veriyosun. Çözüm çok basit yalanlarsın görüşmeye devam edersin. Ya da zor ihtimal dersin millet kendini ona göre hazırlar. Bu ilk hatası olsa acemilik derim onu da anlarım. Yooooo yooo olmaz bu sefer. Ki ben bu transferin olacağına inanıyorum. Yine gsc tayfanın gazına geldim

tek ihtimal var. falcao cinden teklif aldı ve bizle anlaşmasına ragmen monaco da kalıp öyle gitmek istedi. belki bu olay bugün oldu. ama bu sadece ihtimal

Ersin ve Serkan şimdi Falcao bitti sıra Banega'da dedi

Galatasarayım bu senede tarih yazacak falcao da gelse fenevliler acaba hala kruse yada muriç diyebilecekmi acaba emre bol şimdiden falcao ile muriçi karşılaştırıyor utanmadan

ALLAHTAN babel diagne mitro var . alin onyekuru + 6no bitirin. daha fazla rezil olmayin. her sene baska bir sacmalik

Umarım bi B ve C planları vardır. Yine sezona forvetsiz başlamayalım lütfen

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fellik fellik forvet ariyor monaco hem yeni forvetine hem de falcaoya maas odemez. Devre arasi da iyi forvet bulamaz geciniz yalan haber gidecek olsa bi hafta once cinde transfer kapanmadan giderdi

Serkan Reçber & Ersin Düzen TRT Spor'da "Falcao bitti, Banega'da Diagne gittikten sonra alınacak" diyor, bilgi diyorlar. Hatta Ersin şu an Banega kesin bitti diyor.

Ben yokken onyekuru ve naingolan gitmis.nasil başardınız yokluğumda bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt